Iubirea este sentimentul cel mai pur.sentimentul care inalta spre cei mai inalti nori si poate aduce cele mai fericite momente din viata unui om…sa ai parte de iubire inseamna sa traiesti cu adevarat…se spune ca a iubi inseamna a trai si ca un om care nu a iubit niciodata nu a trait…. si este adevarat pentru ca iubirea te face sa vezi partea frumoasa a vietii, te face sa traiesti cu adevarat, sa vezi tot ce este minunat in jur, sa simti vibratiile sentimentului atat de cald. A iubi este ceva magnific este ceva ce se intalneste o data in viata si atunci este pentru totdeauna.
DRAGUL MEU TE IUBERSC ATAT DE MULT... FIECARE CLIPA TRAITA LANGA TINE IMI UMPLE
INIMA DE FERICIRE. TU ESTI TOTUL PT MINE
Noaptea adorm cu tine-n gand,
Dimineata ma trezesc plangand.
Toata ziua astept sa vii
Iubita mea mai mult nu-mi fii.
Ai fost tu pentru mine totul
M-ai furat trepat ca hotul
Si iubirea, sensul vietii
Al meu Soare-al diminetii.
Uita-mi vocea si iubire
Fericita fii de-acum
Am sa plec in nemurire
Inima mi-e numai scrum.
Daca nu ma mai iubesti
De ce sa mai traiesc pe lume?
Caci pe altul tu-l doresti
Iubirea imi apune.
De ce imi spui ca-s dragul tau?
Daca ti-e gandul in alta parte.
Ma ranesti si ma ranesti,
Acum, cuvintele-s desarte.
Fa-ti viata cum doresti
Si mie nu-mi mai pasa.
Te-am iubit asa cum esti
Sa mor as vrea…la mine-n casa.
Scumpul meu, pentru mine esti tot ce am visat,
Esti tot ce am asteptat,
Esti universal cunoscut si nedescoperit,
Esti soarele ce-mi lunineaza viata.
O fi bine, o fi rau,
Asta nu am de unde sti,
Dar cred ca distanta ce ne desparte
Ne-a unit mai mult.
Nu am putut niciodata sa-ti spun cat te iubesc,
Sau poate nu am avut curaj,
Dar in sufletul meu, in inima mea,
Am doare iubire de dat.
Iubirea ce o port,
E doar pentru tine.
Doar langa tine pot darui iubire,
Pentru ca langa tine stiu,
Ca voi primi pe veci iubire.
Te iubesc scumpul meu,
Sa nu uiti asta niciodata.
Chiar si cand sunt poate suparata,
Eu tot pe tine te iubesc
FUNDA? (am scris 1 h` )
Daca baiatul tau e sentimental si e o fire mai sensibila, poate ar merge o mica declaratie cum ar fi: "Stii, de 2 ani suntem impreuna, ceea ce simbolizeaza si cele 2 inimi ale noastre care au format o inima intreaga, dragostea noastra, si apoi un sarut..., daca dispui de ceva bani ar fi mult mai real sa ii faci un cadou in dependenta de gusturile lui. Insa daca baiatul tau nu e prea atent si e mai brutal, atunci nu ii spune nici o declaratie, te va considera dusa cu pluta...
Yubirea mea mai facut sa te iubesc atat de mult impreuna am plans, impreuna am ras, impreuna am glumit, etc Din aceste lucruri in care ni sau intamplat mai facut saty fiu iubita ta pe viata.Lumea este invidioasa dar cu yubirea noastra va trece peste tot, in inima mea este numai iubire pe care teo voi darui mereu Te port mereu in gandul meu, in sufletel meu, in inima mea si te voi iubi mereu, orice mi s-ar intampla nu te impart cu nimeni altcineva si iti voi darui mereu dragoste din inimioara mea Cand esti departe timpul nu trece usor si vreau sa spun mereu ca te ador, inimioara mea pe tine te vrea mereu si n-am sa te scot din sufletelul meu cat am sa traiesc ai un suflet pentru mine de neuitat nu stiu ce mas face fara tine, te voi yubi mereu sufletelul meu. Vreau sa styy mereu cat mi-ar fi de greu tot cu tine voi ramane mereu, am trecut prin multe chiar daca nea fost atat de greu dat tot ne yubim din ce in ce mai mult pentru ca dragostea noastra si iubirea noastra pe care ne'o purtam va invinge mereu.Cand o sa te doara ceva si sufletelul tau va fi trist atunci va fi si al meu pentru ca ceea ce simti tu in sufletelul tau asta va fi si la mine in sufletelul meu.Aceste randuri pe care ti le-am scris este din toata inimioara mea si nu uita niciodata ca tu vei fi fericirea mea mereu. TE IUBESC IUBIREA VIETYY MELE
Deci. in curand implinesc 2 ani cu iubitul meu asa ca am nevoie de cateva declaratii fumoase de dragoste pentru ai face ceva personalizat adica la comanda care sa cuprinda si cateva declaratii frumusele de dragoste.
HappynewCenusa întreabă: