anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau doar sa ma descard si niste idei de a ma simti ma binesad.
Pey sa incep: Sunt cu un baiat mai mare ca mine[ 3 ani jum] si ne-am certat saptamana trecuta. M-a sunat sa ne impacam si nu i-am rasspuns pentru ca nu am auzit telefonul.
l-am sunat acum jumatate de ora si mi-a raspuns si a zis" alo da, cine e la telefon?", am inchis si am sunat din nou( mai bine nu o faceam).sad
A doua oara canta, injura, vorbea de mine cu prieteni lu si cu niste c**ve ( va rog sa ma scuzatibig grin)...am stat un pic sa vad daca zice ceva si apoi a zis el unuia de acolo:" ia ma si vorbeste cu elodia"
iar ala a raspuns:" a c**va aia de angry eu)... da sa o injur un pic".
Ei erau pe jos de ras, dar pe mine ma bufnea plansul, am inchis si ma gandeam daca se spunea cu adevarat ca ma iubeste ...nu stiu ce sa mai cred.

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, am trecut si eu prin asta, dar sti dc face asta? pentru ca vrea sa demonstreze in fata prietenilor cat e el de glumert si ca nu ii pasa de tine, dar de fapt nu crd k nu ii pasa, dar vrea sa faca pe smekerul, asa facea si fostul, cand era cu prietenii faea misto de mine si rada de nu mai putea, iar cand eram singuri nu stia cum sa vb mai frumos, oricum se poate ca el sa nu ii pese de tine, de aceea sa fac glume pe seama ta, dar deasmenea a eposibil sa faca asa ca sa se arate el cat e figurant si ca vb asa aiurea cu tine, sa impresioneze prietenii, sau sa se razbune pe tine pentru anumite achestii, ai grija cu baietii de genul lui... ceaooo...

| liz23 a răspuns:

Fie cauti pe cineva mai bun, fie te multumesti cu el si vei fi pe locul 2 mereu, datorita prietenilor.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Baiatul asta nu te merita... da'l undeva straight face si gaseste'ti altul...stii cum ii... spiritul de turma...cand is mai multi le creste curajul si vai doamne cine se cred...cand is singuri is ca niste mielusei...nu merita sa fii cu el... poti sa gasesti ceva mai bunwinking

| daii a răspuns:

@ monyk16- are dreptate! asa era si fostul meu prieten, cand era cu gasca facea misto ca sa le demonstreze alora cat e el de tare si de smecher. Si cand eram singuri atat de frumos vorbea... zici ca erau 2 persoane total diferite. Oricum de fiecare data cand el ma lua la misto il luam si eu.si pica de prost in fata prietenilor lui.Asa ii trebuia, daca s-a pus cu cine nu trebuielaughing.
App: de fiecare data cand vorbeam cu el. ii ziceam o replica, care stiam ca atat de tare il enerveazalaughing) "Auzi, oi fi tu smecher, dar vezi ca eu sunt antrenoare de smecheri!"
Eh...asa sunt baietii. vor sa se dea mari in fata prietenilor, dar vezi cum e viata asta...nu la toti le iese astaoh go on.
In legatura cu tine, incearca sa vorbesti odata cu el. dar singuri si vezi cum se poarta. daca tot face misto e clar ca nu simte nimic pentru tine. daca iti vorbeste frumos. e clar ca vrea sa fie smecher de fata cu prietenii lui.
Succes:*

by daiiwinking

| ellene a răspuns:

E clar ca baiatul ala nu e pentru tine. Oricat de beat ar fi fost, daca te iubea si te respecta catusi de putin nu vorbea asa cu prietenii lui despre tine. Si chiar faptul ca era la bar si se distra dupa ce voi v-ati certat indica nepasarea lui. Nu crezi? Diferenta de varsta nu e prea mare, insa daca sa zicem tu ai 15-16 ani, iar el 18, 19, e clar ca gandeste altfel. Daca aveati amandoi peste 20 sa zic...nu se mai ajungea la o asemenea situatie. Eu zic sa gasesti pe altcineva care sa te merite, acum cat inca mai poti. De cat timp esti cu el?

| zuzushi a răspuns:

Exista 2 motive posibile pentru care a facut asa ceva :
1- nu tine la tine si a vrut doar sa si bata joc
2- era beat? sau daca nu era, a facut o din razbunare
de cand stateai cu el? thinking

| Brotacelu a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat... dupa cum spunea, nu facea asa ceva nici daca primea un milion de dolari...[bine ca am exagera si eu cu mil de dolari laughing) ] dar cred ca ai inteles ce am vrut sa zic
Nu te iubeste.

o seara placuta

| gabitza_3022 a răspuns:

Pfuah.naspastraight face Eu zic sa nu te mai gandesti la el. daca vrei sa mai vb lasa'mi is tau pe privat... Ai grija ce fel de baiat este... Din cate vad te face sa suferi prin vorbe...

| oana_1897 a răspuns:

Draga mea iti spun sincer ca e un mare tampit, nimic nu-i poate scuza si justifica acest comportament de om needucat doar ca iai calcat pe orgoliu si nu iai raspuns la telefon. D a cine e el, cine se crede...nu te lasa influentata de nimeni si fii tare, demonstreaza-i ca ai clasa si nu te cobori la mintea lui... daca as fi in locul tau nu mas mai impaca niciodata cu el pentru ca comportamentul lui se poate inrautati ...ai mare grija...bafta

| Mitss a răspuns:

Scuzati greselile dar la nervi mei...big grin

| Mitss a răspuns:

Pey stau cu el cam de la inceputul vacantei...si cum el nu statea aici, statea departe si ne vedeam mai rar vorbeam mult la telefon.
Sincer lui ii placea sa sta afara cu gasca, sa asculte muzica, sau sa stea la bar...bineinteles ca erau si fete cu ei, dar eu nu eram geloasa( el da si nu avea motive)...

| Mitss a răspuns:

Multumesc tuturor... macar cu cate o vorba buna mai uit de una de altahee hee... data viitoare o sa am mai multa grija. cat despre el pentru asta nu il voi iertaangry... o avea el orgoliu, dar si eu am, si desi am tinut la el asta a fost picatura care a umplut paharul... vb unei prietene(" daca l-as ierta as fi prea proasta")... viata merge inainate
:*

| Stef_1270 a răspuns:

Sa stii ca ala e un tampitstraight face..gasesteti alt prietenbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-mi add la atk_ptm ca te ajut eu sa treci peste asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In nici un caz nu te iubeste daca a facut asta, un om care te iubeste nu isi bate joc de tine indiferent de motivul pentru care v-ati certat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de cand e scrisa povestea ta. dar nu are rost sa te gandesti la aceasta persoana, viata e prea scurta ca sa o irosesti cu persoane care "tin" la tine.nici macar un amic oarecare nu ar fi facut asa ceva. sper ca e destul de veche povestea si ca in ziua asta.si la ora asta.nu mai sunteti impreuna.