| MaeRi a întrebat:

Vreau doar sa zic ceva, iar voi sa raspundeti cu adevar, nu ca zic asta dar de fapt e alceva dupa aia.Multi oameni nu au un aspect fizic foarte frumos, dar totusi o data ce se uita la ei in oglinda si observa asta, vor zice ce conteaza frumusetea nu conteaza, pana la urma, si trece peste...sunt foarte multe fete de genu asta, uita de aspectu lor si sunt fericite.pana cand se trezeste un om mai retard(o fata un baiat)care sa o jigneasca, de ce fac toti asa ceva? mai ales baieti? Multe fete raman singure din cauza asta, dar ele au vreo vina ca asa a vrut Dumnezeu sa fie?, asta nu inteleg, chiar deloc, nu inteleg, si nu am sa inteleg niciodata, de ce mai nou in lumea asta ca sa si lucrezi undeva, sau sa ajungi ceva in viata, sau sa ai prieteni, conteaza cum arati? Nici eu nu sunt frumoasa, si am fost jignita, dar nu mia pasat, deoarece am tot zis, asta:" ee. imi fac operatii si gata laughing, dar am ramas marcata totusi, ca o fosta colega era foarte complexata de asta, si a incercat sa se sinucida, din cauza asta acum, nu mai vede cu un ochi, pare ca daca nu te multumesti cu ce ai, ti se mai tot ea din putinu ce il ai, sincer nu e corect, si aicea ajung unde vroiam sa ajung,"Dumnezeu", aceeasi colega ea este foarte credincioasa, face si iconografie, merge de fiecare data la biserica, dar cand am fost la ea tocmai atuncea venise preotu sai sfinteasca casa, iar a doua zi a facut criza de rinichi,(LOL ce coicidenta), defiecare data cand sia sfintit casa a avut numai ghinion(veti zice e doar o coicidenta), la fel se intampla cu toti care se roaga, sunt oameni disperati dupa rugaciuni, sa se inchine lui Dumnezeu, dar se roaga degeaba, daca ceri ceva nu vei primi niciodata, e ca si cum am fi niste roboti programati de o fiinta care face stidiu pe noi, si ne tortureaza laughing. Eu zic ca nimic nu este o coicidenta, e ceva pe care noi nu il stim, un secret al lumi, dar daca l-am afla, totul sar distruge sau noi am fi distrusi. Voi ce credeti? Vreau doar o parere...(sper sa intelegeti despre ce am tot vorbit, uneori mai codific cuvintele.)
Si scuzati greseliile.^_^

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu nu cred în niciun zeu aşa că-ţi voi spune varianta raţională: Prietena ta are probleme psihice! Iar tentativa de suicid ar trebui să fie un semn că are nevoie de tratament! Nici într-un caz de mai multe rugăciuni.
Cât priveşte restul întrebării tale despre superficialitatea oamenilor şi accentuarea aspectului fizic, eu unul sunt de acord cu tine. Da, se pune (prea) mult accent pe aspectul fizic neglijându-se uneori esenţa.
Aşa se face că de pildă în diplomaţia românească, aproape toate femeile care lucrează în ambasade sunt proaste de bubuie. DAR, arată foarte bine! Toate sunt câştigătoare de Miss chiar!
Însă, dacă prietena/colega ta ar vrea să fie cu mine, eu aş refuza-o. Dar nu pentru că arată nu-ştiu-cum ci pentru că are probleme psihice şi are nevoie urgentă de tratament!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu exista el nu sta acum sa le indeplineasca rugaciunile tuturor oamenilor de pe pamant, daca ar fi dupa tine asa ca nu e adevarata treaba cu dumnezeu atunci biserica dc sa facut de pomana? Nu acolo e casa lui dumnezeu mai ales noi nu trebuie sa zicem ca dumnezeu e cine stie ce ca nu vrea sa ne ajute sau una alta, el stie ce face cu fiecare din noi ne are programata viata el stie ce va fi de noi stie cand murim ce vom face maine el cunoaste totul numai ca nu ne controleaza ne pune obstacole si diverse probe prin care trecem. Si despre partea ca tu nu te crezi frumoasa nu e problema eu nu ma pun la smecherii sa zic vai ca arati naspa bla bla esti cum esti si asta e fiecare om arata intr-un mod diferit.

| AndreYoman a răspuns:

Cred ca ai codificat prea mult.
Pana la urma ce vrei sa afli ca deja ai postat. Vrei sa ceri parerea noastra in legatura fazza cu colega care are ghinioane sau de ce sunt si oameni urati? Sa stii ca e un fel de intrebare retorica si cred ca toti stim raspunsul insa nu il putem reproduce in cuvinte.

| ღmarynaღ a răspuns:

Buna Maeri si eu sunt la fel ma cred proasta urata impiedicata si grasa si mereu ma complexez, mi s-a spart un dinte am numai probleme si simt ca in fiecare zi parca e ultima dar sti e o mica parte din zi in care mai zic o mica rugare la Dumnezeu, si asta trebuie sa faci si tu nu trebuie sa te complexezi chiar daca alti au si tu nu, trebuie sa mergi cu capul sus si sa le ajungi pe ele stai de graba ca poti slabi, poti invata si te poti controla cu un sg lucru " vointa"

| Pitic a răspuns:

Poi fiind fata iti place cand baieti intorc capul dupa tine nu? De aceea te aranjezi, machiezi sa arati si ''tu '' a fiinta. Unele fete incerca sa se aranjeze dar nu au acea scplipire adica daca sunt mai plinute sau nu neaparat nu au aceea atitudine care sa atraga atentie barbatilor, ele se lasa pagubase pentru ca, cosndiera ca orice ar face nimini nu le va placea. Gresit! Nimeni nu'i perfect insa si asa neperfect, daca avem noroc in viata vom gasi aceea persoana care sa ne iubeasca asa cum suntem.
Sincer si eu am observat ceva, eu spun rugaciunea mereu inainte de a ma culca si il rog pe D-zeu sa ma apere de rau si sa nu am neplaceri in ziua care urmeaza. Cate-odata adorm si nu mai spun rugaciunea si parca e asa in ziua aia imi merge super bine si cand spun rugaciunea parca merge mai prost, cred ca este numai in capul meu.
Dzeu e mereu prezent printre noi si faptul ca avem ghinion si nu ne merge bine nu e ca asa vrea el, sa ne faca rau sau ceva de genul, toata chestia e ca nu exista destula credinta, si noi suntme prea pacatosi, stii cum se zice ''rau faci rau gasesti ''.
Intradevar lumea asta ne ascunde o gramada de secrete, dar de ce sa ne grabim noi sa aflam. Lasa asa nu degeaba se numesc secrete.

| stargirlx a răspuns:

Stiu cum e. Mă simt complexată uneori. Era chiar sa recurg şi eu la aşa ceva (sinucidere), din cauza persoanelor care mă încojoară (colegii). Mda, aiurea.
Când mă uit in oglinda, dimineaţa, înainte să plec la şcoală, văd o fetiţă mică, ce de-abia îşi vede capul în oglinda cea agăţată prea sus, o fetiţă mică şi frumoasă cu ochi căprui şi sclipitori, părul drept, până pe umeri, cu buzele roz şi un zâmbet de care nu s-ar putea lipsi. Şi e atât de încrezătoare, dar când ajunge la şcoală, toate speranţele de a fi apreciată câtuşi de puţin i se spulberă şi orice tentativă de a crede că este frumoasă în felul ei este omorâtă de nişte persoane fără scrupule, fără creier, care nu pot face nimic altceva, decât să te jignească şi să îţi ia toată încrederea.
Eh, cam în situaţia asta mă aflu eu.
Nu mi se pare deloc corect.
Cel mai bine ar fi să te uiţi întăi la tine, după aia spui de altul şi chiar dacă arăţi tu mai bine, dacă il jigneşti pe cel de lângă tine înseamnă că nu te respecţi pe tine însuţi.

| Anonim_7591 a răspuns:

Bunahappy

Tu gresesti.

Dumnezeu ne-a creat asta stim toti.

Nimeni nu stie exact ce se va intampla mai departe sau dupa ce criteriu primim noi bucurie sau tristete. Noi trebuie sa CREDEM in Dumnezeu sa ne rugam si sa credem in Dumnezeu:X

| MaeRi explică:

Hehe TT_TT, ati inteles cam gresit dar asta e xD.

| EnterSandman a răspuns:

Hmm,ce traeba are Dumnezeu,si secretele lui cu mai stiu eu ce urata rolling on the floor,ok o sa ati raspund la fiecare intrebare,cam cum cred eu.
ok deci,cred ca ai aflat si tu pana acum ca barbati sunt niste porci laughing,si de cea ce nu le place asi cam bat joc,asa suntem noi ce sa facem,nici eu nu am inteles de ce fac asa,dar cu timpu m-am maturizat si am inceput sa inteleg ca nu e frumos ce fac,si m-am gandit,:"ba frate,de ce imi bat joc eu de oameni astia,ca au un aspect mai nasparliu?,de ce,pentru ca eu sunt extrem,extrem de frumos?,nu-i corect ia sa ma conport eu mai frumos",zis si facut big grin,eu cred ca toti baietei astia care se conporta ca niste nesimtiti,or sa se maturizeze si or sa asi dea seama ca nu e bine happy
Urmatoarea
"si nu am sa inteleg niciodata,de ce mai nou in lumea asta ca sa si lucrezi undeva,sau sa ajungi ceva in viata,sau sa ai prieteni,conteaza cum arati"
pai uite,sa zicem jobul de fotomodel,sa zicem ca tu ai fi patroana la nu stiu eu ce firma din asta de fotomodele, chiar ai vrea sa angajezi mai stiu eu ce nasparlie, fi serioasawinking
si fetele urate nu au prieteni.gresit,au prieteni la fel de urati la fel ca ele,urati cu uratele si frumosi cu frumoasele,logic nu?
ca doar nu o sa vezi mai stiu eu ce rapanoasa cu James Bond laughing,vezi ca am dreptate? big grin
"Nici eu nu sunt frumoasa,si am fost jignita,"
la asta ce pot sa ati zic,le dau la cioc la ia care teau jignit,bucuroasa? laughing
si partea cu religia,tio pot explica pe privat daca vrei, ca este ceva mai conplicat, si poate uni cretini vor crede ca fac misto sau cas diliu laughing

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mamaaaaa, cat ai divagat! Sa stii ca de multe ori, femeile urate stiu ca sunt urate si incearca sa compenseze prin succese scolare, profesionale, dupa caz, ceea ce e foarte bine.De regula, "oamenii mari", (adica nu pustanii) nu prea se uita la asta si au respect pentru ceea ce face femeia respectiva, nici nu ii intereseaza cum arata. Plus ca daca te gandesti la o relatie, sa stii ca de cele mai multe ori, sacul isi gaseste peticul. Asa ca chill, vor veni zile mai bune!

| ancutza_2191 a răspuns:

Orice persoana credincioasa stie ca sinuciderea este CEL MAI MARE PACAT
orice persoana cred ca trece prin momente grele, viata nu e niciodata "roz", dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne sinucidem, Dumnezeu ne da o cruce care trebuie sa o ducem, singuri sau ajutati.Eu altcumva ma simt, mai usurata cand vorbesc cu cineva despre problemele mele, in general cu mami

deci...Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum nici statul in garaj nu te face masina!laughing

| miky_5800 a răspuns:

Nu Dumnezeu a vrut sa se intample ce s-a intamplat cu prieetena ta, din potriva : diavolul, a vazut-o credincioasa si nu ii convine ca se roaga si ii face rau tocmai pentru ca ea sa aiba gandirea ta. Spui ca toti cei care se roaga nu primesc acel lucru pe care l-au cerut, te contrazic din nou, eu ( spre exemplu ) am fost ajutata de multe ori de aceste rugaciuni, in special la scoala. Nu cred ca ai incercat vreodata sa te rogi sau poate ca ai incercat dar nu cred ca ceea ce il rugai tu pe Dumnezeu ( daca L-ai rugat vreodata ) o spuneai cu convingere. Nu inteleg de ce ai pus in ghilimele Dumnezeu. Chiar nu crezi ca exista? X_x Totusi daca ar fi sa credem ca omul se trage din maimuta si am gandi logic... maimuta cine a creat-o? nu Dumnezeu?
In legatura cu secretul care spui tu ca crezi ca exista, poate exista dar nu toate secretele trebuiesc aflatewinking.
In legatura cu oamenii uratai... Da, si eu ma consider urata cand ma uit in oglinda, uneori chiar oribila. Dar daca asta sunt ce sa fac? Doar o viata am si mi-o traiesc asa cum stiu mai bine...Cine nu ma place sa ma scuteasca. Nu e sfarsitul lumii ca nu sunt eu frumoasa. Asta e! Asta-i viata! Asa m-a facut mama! Ce sa fac acum sa ma omor? NU! Lasa ca nu e un motiv bunwinking
Si eu am vorbit cam codificat dar sper ca ai inteles! BAFTA!

| NickiMinaj a răspuns:

De ce toata lumea ii spune "da scumpo, unii pur si simplu sunt urati"? din mesaj e clar ca nu esti multumita de cum arati - schimba ceva, ingrijeste-te, fa sport, alimenteaza-te bine, imbraca-te bine... cu alte cuvinte lucreaza cu ce ai. ar fi total lipsit de sens sa pretinzi ca nu te deranjeaza aspectul asta, stim cu totii in ce societate traim.
wow, ba chiar unii au dat-o cu "sa compensezi prin cariera" si d-astea. pe sistemul altfel putea fi o intretinuta laughing... genial!