Bună TPU, am o întrebare, dacă doresc să cumpăr un apartament cum este mai indicat prin agenții sau direct proprietar? se poate da țeapă la cumpărarea unui ap? multe din imagini par a fi trucate...? (mai mult)
Exista pe lumea asta vreun tratament, vreun produs, vreo magie sa pui in greutate? Am citit pe net si vad 100 de produse, unu zice ca da, zece zic ca nu. Oare exista ceva care chiar te ingrasa? Nu ...? (mai mult)
Cu ce poti spala petele de acuarele de pe haine?
Cum pot sa iau pata de pasta corectoare de pe o geaca neagra?
Ce fel de marker folosiți pentru a scrie pe whiteboard? Pe baza de alcool sau apă? Care e cel mai ok? Ceva brand de la care pot să încerc? Care se usucă mai repede și se șterge ușor?
Am comis-o, am făcut o ciorba si am pus prea multe legume si prea mult bulion si acum este ca o ciorba de bulion...ce pot face? nu vreau sa mai dau greș pe viitor
Bună, cu ce pot scoate o pată de zeamă de sfecla roșie de pe o bluză deschisă la culoare din bumbac? Pentru ca nu reușesc nicicum și deja a fost în mașina de spălat de 2 ori dar tot se...? (mai mult)
Care este cel mai bun detergent pentru albirea hainelor de bumbac care s- au ingalbenit intre timp din cauza vremii (au stat in dulap si sunt foarte vechi, sunt camasi populare)? Nu as vrea ceva prea...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un unt de arahide cu putin zahar(spre deloc) si sa fie cat mai natural?
Salut TPU! Am o dilema: care ciocolata este mai buna dintre raffaello si ciocolata ferrero rocher?
Ce fel de butelie este mai ok pentru încălzirea unei locuințe la țară? În pământ sau pe pământ?
Bună. Am niște pantaloni din imitație de piele întoarsă care îmi sunt prea lungi. Merge să ii duc la croitoreasa să îi scurtez dacă sunt din acest material?
Pentru ca mai e putin si vine ziua mea, m- am gandit sa imi fac un tort cu Lana Del Rey. M- am gandit la modelul asta: https://photos.app.goo.gl/oRCJTLuz21Kt3JHT7 Cam cat credeti ca ar costa? Tin sa...? (mai mult)
E adevarat ca pot sa putrezeasca hainele daca stau mult timp in cos?
Voi ce puneți de obicei în salata sa fie mai sănătoasă și sa aibă cât mai mulți nutrienți?
Cum pot să scot imprimeul/graficul de pe o cămașă neagră? Și pare că este un f l de imprimeu mult mai greu de înlăturat, am văzut acea metodă cu fierul de calcat dar nu mai am, mă gândeam...? (mai mult)
Bună ziua! Trebuie sa fac urgent un tort și crema conține brinza ricotta! Oare o pot înlocui cu Philadelfia? Mulțumesc
Cum se face sosul de merisoare? Multumesc!
Bună ziua! M- am mutat de curând într- un apartament cu chirie. In acest apartament nu a stat nimeni de câteva luni aprox un an. M- am apucat de controlat bucătăria și de o curățenie generală...? (mai mult)
Salutre TPU. Voi cum ati reusit sa invatati pentru examenul teoretic pentru scoala de soferu. Tot invat de cca 2 luni si nimic nu se prinde de mine. Luna aceasta pe data de 13 am examenul si simt ca o ...? (mai mult)
Cum se spală buretele de la topper? Husa sa desfăcut ușor că are fermoar, dar cu buretele ce mă fac? Miroase de zici că e filtru de țigară fumată.
A comandat cineva de pe loxan.ro?
Ce se pune pentru șoareci cu mărimea de un metru? Cianura ar ajuta? Ms fundă.
Mai este jumătate de oră voi v-ați pregătit cu petarde și artificii?
Care e diferenta dintre slanina si osanza? Am vazut intr- o reteta de cornulete ca scria sa pun untura din slanina nu din osanza. M- am dus la bunica mea ca a facut multa untura si am intrebat- o de care...? (mai mult)
Mi s- a stricat termostatul pentru centrala cu peleti si am luat altul. Fiind sarbatorile nu am gasit un instalator sa vina sa monteze asa ca am montat eu cu tata. E un termostat wireless dar are si o ...? (mai mult)
Ajutor! Ce sa fac sa nu-mi mai arda partea inferioara a prajiturii in cuptorul cu gaz? Am pus in partea cea mai superioara a cuptorului, am pus o tava sub ea si totusi se arde.
Buna ziua, am o problema in legatura cu semnalul tv. Am 5 televizoare dintre care 2 televizoare sun legate la un spliter direct din cablul de la stalp iar din spliterul acesta am tras alt cablu de aproximativ...? (mai mult)
Bună TPU. Cu ce pot curata bijuteriile din argint? Multumesc
Vreau sa aflu o rețetă a unui preparat care se cheamă "nudle" (NU noodles). Cred că e de prin zona estică sau nordică a țării. Și de face cu cartofi și niște chifle de aluat fiert, și se pune...? (mai mult)
La ce fel de mâncare va pricepeți cel mai bine de Crăciun? Eu la salată de boeuf
Centrala de apartament buederus 8920 nu functioneaza a aparut eroarea 6A dupa ce am scos- o din priza stand vreo 3 luni asa ....gaz este apa are am scos- o si bagat- o din nou in priza incerc sa o restartez...? (mai mult)
Salut,as putea anula un cont de Face Book daca nu stiu adresa de E-mail nici parola, multumesc?
Salutari dacă iubita mea face 20 de ani iar eu 23 mama ei nu este de acord cu mine spune ca va suna la politie ca este la prostituțitutie au ca nu stiu pe unde este ea plecând cu șifonierul de haine...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o intrebare, bunica mea a gasit in curte o sticla normala de 2L si in ea erau doua lumanari, busuioc si o bricheta Ce ar insemna asta?
Buna. Cine are următoarea Plita electrica, AEG, IKE64441IB. Îmi puteți spune cum se comporta, consum. Daca se poate conecta la rețeaua electrică monofazica. Funda pentru cât mai multe detalii
Bună seara, de ceva timp am achiziționat un acvariu destul de mărișor zic eu, am tot ce îmi trebuie in el, să zic pentru a putea pune pești, ce specii sânt mai rezistenți și nu necesită o ...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva în ce magazin fizic se găsește dispozitiv de împachetat sarmale? Poate în Carrefour?
Am o combină frigorifică Arctic, cu răcire pe aer. Am pierdut manualul de instrucțiuni. Chiar dacă îl descarc de pe net nu știu sigur că aș găsi răspunsul. De ceva vreme, sub sertarul de ...? (mai mult)
Buna am o plita electrica dar cand o aprind indiferent de zona de gatit pe care o selectez se stinge foarte repede din cate am inteles are timer dar eu nu stiu cum sa il selectez modelul plitei este Samus...? (mai mult)
Buna. Ce plita cu inducție imo recomandați pana in 1500 de lei. Menționez că am curent electric cu p fază deci 220
Ce trebuie sa conțină un platou rece cu aperitive de Revelion? Voi ce puneți?
Bună, imi este prea mare cureaua, are cineva idee cum as putea sa imi cresc brâul sau cum sa o port fără a o gauri?
Mi s-a stricat fermoarul la geanta, fermoar din plastic, a iesit de pe ea partea metalica cu care trag fermoarul.Cum as putea sa il repar?
Bună ziua! Am un aparat tchibo cafisimoo și mi s-a blocat maneta cu capsula în interior ce pot face să o deschid?
Am cumpărat niste cârnați polonezi. Cum e mai bune să îi fac? Prăjiți in tigaie sau fierți?
Cum schimb paleta la masina de spalat candy?
Bunicul meu a decedat pe data de 2:12:2024 și l-am înmormântat pe data de 05:12:2008, întrebarea mea este: Ai voie sa asculți muzica trista după înmormântare?
Am un aparat techibo cu capsule și îmi arata semnul rosu la apa mereu și dacă i.am pus apa tot asa apare, nu mai pot face cafea
Ați mâncat caracatiță? Și dacă da, unde pot găsi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
PowerKoko întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!