| Nojimura_Yuki_Rima_1998 a întrebat:

Vreau mesaje de despartire pentru el, dar de genul:"DE CE AI PLECAT? SUNT INGRIJORATA!";"IATA CA MOARTEA NE-A DESPARTIT!". stiu sunt ciudata! va rog!

Răspuns Câştigător
| DeidaraXR1 a răspuns:

Ba nu esti ciudata. Este varsta la care gandesti aceste lucruri. Ca sa nu te contraizc prea mult ca nu gandesti bine ca ar trebui sa vezi lucrurile in alt fel etc laughing))). Pai daca el e de vina ca va despartiti incearca mai intai sa ai o discutie zdravana. Principaul lucru care ar trebui sa ii zici ar fi sa il intrebi de e nu mai e ca la inceput... un baiat indragostit e cu capul in nori. Pana la urma el te va injura(in cap sau pe mass) si nu va mai fi conectat la tine. Iti zic asta pentru ca sunt si eu baiat, de varsta ta tongue si am patit asta de prea multe ori waiting.

4 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Prost mod pentru a-ti exprima frustrarea.

| Larisssaa a răspuns:

Bună.
Dacă îi vei trimite mesaje de genu' vei arăta că îţi pasă şi pe el îl bucură că vede că l-ai iubit ca o proastă.
Încearcă să îi areţi că ai trecut peste şi că nu îţi mai pasă de el şi că eşti puternică şi fără el.
Baftă!

| Bmk_Älex_1992 a răspuns (pentru Larisssaa):

winking daca ea la iubit poate si el a iubito..si dc ar fi proasta ca iubeste? dmne

| Nelamuritul a răspuns:

"Pa ne vedem in alta viata, aici nu-i loc de noi 2 impreunasad."