Ii spui la baiatul cu care esti ca nu mai vrei sa fi cu el pentru ca nu iti demonstreaza afectiune (iubire) si gata.
Pai si de ce nu esti cu I. daca zici ca te iubeste?
Sti cum e"ciorba reincalzita nu mai e ca la inceput"
eu cred ca ti-a intrat tie in instinct ca te iubeste si bla bla bla
poate el te face sa crezi ca te iubeste intocmai sa te desparti de actualul prieten
sau daca tu chiar vrei sa stai cu I. eu zic sa-i spui adevarul actualului prieten pentru ca nu e frumos sa-l minti...asta e o sa treaca si peste asta
si app nu ai cum sa stii daca un baiat te iubeste intr-o saptamana
iubirea se dovedeste in timp
bafta!
Vrei sa-ti spun sincera mea parere? Esti o panarama! De ce Doamne iarta-ma te-ai despartit de multi pentru el si tot nu esti cu el? Spune-i baiatului ca pur si simplu nu mai vrei sa fi cu el ca nu mai merge relatia, nu trebuie neaparat sa-ti si motivezi raspunsul.
Sfatul meu e sa pui pe o alta fata sa se dea la actualul sa vezi daca te iubi actualul sa te swpi pe el si sa'i spui ca daca te iubea nu se dadea la alta fata
Crisu cred ca ai exagerat putin
Panarama nu inseamna sa te desparti de mai multi baieti pentru unul nu mai are rost sa-ti spun ce inseamna presupun ca stii.
Poti sa-i spui ca nu merge intre voi si nu mai are rost dar sa fii sigura ca te impaci cu "l" pa.
Stii ce face maimuta cand na-re ce face!? Se scarpina in fund pana ii da sangele si pe urma ţipa. Esti o panarama care fuge din sula-n-sula cu pretentii de reputatie buna.
Buna! Daca esti convinsa ca I. e ceea ce cauti pentru tine, atunci numai sta pe ganduri pentru ca lumea in general vb mult si cred ca fericirea ta e mai presus de gura lumii. Mergi la I. si "rezolva" problema, dar totusi daca imi permiti un sfat nu-l da la o parte daca simti ca el chiar te iubeste pentru ca altfel s-ar putea sa vina vremea cand nu vei mai avea la cine sa te intorci. Peace
Ah,am avut si eu problema asta,spune-i ca tu nu il iubesti la fel de mult cum te iubeste ella mine a mers,si la tine este adevarat, nu-l minti, nu-l jignesti si in niciun caz superiChiar daca ti-am dat sfatul prea tarziu o sa te ajute pe viitor! Succes!:*