Hei, buna !
Uite aici cateva care-mi plac :
1." Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi… "
2." Ca sa întelegi ca esti proasta trebuie totusî sa-ti mearga mintea "
3.Cateodata, ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta...
4."? Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti, nu ai mai avea pentru ce sa lupti, sa speri si sa iubesti !?"
5."? Ezita sa crezi ca viata e trista ! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista ?"
6? Poti sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus !?"
7.`Si orice s-ar intampla am curajul sa sper, sa zambesc, sa trec peste si sa rad!"
!
8.Norocul meu e ca esti cu mine, ghinion ca nu acum.Am trecut prin multe flacari, nu vreau sa ma innec în fum!
9.` P0ti sa pleci daca nu-ti convine , viata mea e buna si fara tine
10.S`a rupt totu` si nu`mi pare rau. N`am nevoie de prieteni d`astia in juru` meu!
11.» Perfect! Daca vei continua tot asa, urmatoarea întâlnire va fi într-o zi de sarbatoare. La pastele cailor!
12.Baiatul: Esti prea frumoasa pentru a fii singura, fara iubit.
Fata: Sunt prea frumoasa pentru a fii mintita, inselata iar apoi parasita
13.Un barbat nu isi dovedeste barbatia prin numarul femeilor cu care a fost, ci prin numarul femeilor pe care le-a refuzat spunandu-le: acasa ma asteapta femeia pe care o iubesc...
14.Desi o sa`mi fie dor ... de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor.
15.Un baiat sincer si adevarat nu iubeste 100 de fete, ci iubeste o singura fata in 100 de moduri!
16. Daca ai sa vezi vreodata realitatea, am acelasi numar de telefon, dar nu ma suna la miezul noptii ca alta data fiindca s.ar putea sa numai fiu singura.
17.De-acum pun punct,
Sunt pregatita viata s-o infrunt:
O sa fiu si eu o hoata,
N-o sa las tarfele-n fata!
18.ma adresez fetelor"cumintele" si impun respect cand trec pe langa ele, nu ma dau mare nu ma cred geniala insa am o problema cu alea care se cred "fata ideala"…......
19."?` Poate am aere-n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta.nu ma cunosti.atunci nu te baga!`?`"
20."Nu te bucura daca iti zambeste.eu sunt printesa lui si pe mine ma iubeste "
Cam atat, te pup .
Uite cateva:
1.Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi.
2.Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
3.cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec
4.Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
5.Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...
6.Sick of crying tired of trying Yes! I`m smiling! But inside... I`m dying
7.credeam ca daca ai aripi: zbori usor si-ating un nor, dar eram cu capul in nori, zborul e periculos, depinde cu cine zbori…
8.Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
9.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
10.E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie
sPER ca te-am ajutat
P.S:nu MAU lasat cu puncte de suspensie
elenaaaaaaa întreabă:
Anca_6108 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: