| bluesky a întrebat:

Vreau niste statusuri pentru fosta prietena a prietenului meu care tot nu ii da pace, se da la el, il cauta si pune tot felul de statusuri prin care ma ataca! Mersi!

Răspuns Câştigător
| αndï a răspuns:

Doamne... Si ea vrea sa puna statusuri ca s-o dea pe spate. Omfg, cat de ne-trecuti prin viata sunt unii?
Mai fata. Daca vrei sa faci misto de ea sau s-o faci sa termine cu puerilitatile du-te si spune-i in fata in ****, nu va mai luati prin intimidare d`asta de doi lei ca nu faceti nimic, si deveniti amandoua din ce in ce mai arogante si mai indispuse una fata de cealalta. Ori o rezolvati in pumni ori o pui in cur din vorbe fata in fata si asta e tot. Bafta acolo

4 răspunsuri:
| ruPfashu a răspuns:

Ai auzit de ignore pe messenger?

| emchristina a răspuns:

Cu niste status-uri s-ar putea sa nu rezolvi problema. ia-o la 11 metrii si fa-o sa inteleaga ca s-a terminat intre ei si ca acum ea ii in plus. aminteste-i asta daca ea e atat de nesimtita si nu se simtehee hee.si nu te lasa intimidata de ea. lupta pentru cei al tautongue.

| leoaica_1036 a răspuns:

Da-i ignore!
Simplu.De ce te agiti?

| nicol_2211 a răspuns:

Mda.
.si eu am patit faze de`astea...dar nahhh.a vb pr meu ca fosta lui pr si s`a rezolvat totul nu a trebuie sa ma amestec eu.``bafta:*