anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau o iubita
Fetele interesate pot intra pe id meu byllygodboy
sunt baiat de treaba
stiu sa iuebsc o fata
nu am inselat niciodata si nici nu am s-o fac
sunt virgin
am 17 ani
big grin

12 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Suna prietene la fetele vesele si s-o gasi sa te dezvirgineze pe tine una din ele poate o sa aiba orgasm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am inselat, stiu sa iubesc dar sunt virgin. Acum de ce nu esti intr-o relatie mai Bylaboy? ti s-a urcat si tie la cap (ca multor fete } ca ai ajuns la o varsta la care te-ai maturizat laughing. Citeste si minuneaza-te Bilule, maturitatea înseamna sa ati poti controla comportamentul si reacţiile anormale, să fii capabil să-ţi asumi răspunderi si sa fii în stare să-ti duci sarcinile până la capat si sa cunosti oamenii in adevaratul sens al cuvantului şi tolerant cu ei, ceea ce denota ca poti să traiesti cu ceilalti din jur aşa cum sunt, dar mai ales să poti trai cu tine însuti.

Răspuns utilizator avertizat
| TuguiMihai1 a răspuns:

Iubitele nu se comanda pe internet... Daca ai propleme in acest domeniu nu ti-ar stica sa pui mana pe o carte de sau un site seductiei.
Iti recomand articolele si-o cartea lui Pera Novacovici.

| ClaRa94 a răspuns:

1.Chiar aşa ai ajuns? Să-ţi cauţi iubită pe TPU? Oh GOD.
2. Faza cu "era o glumă" nu ţine, Dragă.

| ByllyGodBoy a răspuns:

A fost o intrebare capcana sa vad si eu care pune botul..pt ca sunt multi ciudati pe TPU si multi fraieri ca voi care fac misto de oameni care chiar pun astfel de intebari..si in plus sper sa ajungeti si voi in situatia acelor pesoane si sa va avad cum puneti intrebari din astea pe TPU laughing

| ByllyGodBoy a răspuns (pentru radumstain):

Vb serios

| vladut22w a răspuns:

Pe langa astea toate mai esti si cam disperatrolling on the floor)))

| ByllyGodBoy a răspuns (pentru vladut22w):

Credeti ce vreti ..nu ma intereseaza ..si nu am zis ca a fost o gluma am zis ca a fost o intrebare capcana si chair asta a fost toti care au facut misto la intrebarea astra sunt pe lsita neagra a adminilor ..eu atat va zic aveti grija laughing abia astept sa vad care o sa fie primul care o sa fie banat laughing