| mihaicelsfant a întrebat:

VREAU PARAREA VOASTRA SINCERA! Deci relatie la distana. M-am despartit de iubita din motive anume si dupa 3-4 zile mi-a zis iubeste alt baiat si baiatul ala nu i-a scris o zi (crede ca isi bate joc de ea) si ea a inceput sa planga. Mi-a zis ca e o proasta ca s-a despartit de mine si ca nu stie sa aprecieze ceea ce are, ect. i-am zis ca o iert si mi-a zis ca ma alege pe mine iar. Si acum eu stiu ca i-a venit varul din Germania si merge sa se vada cu el, ect. tatal iei i-a luat telefonul si nu il da vreo 2 zile, a aflat ca vorbeste cu mine si nu-i prea place de mine, si acum a mers la varul iei si o zis ca poate doarme la ei daca nu imi scrie de pe pc pe la 11-12. E genu ala de fata care tot cu telu in stalaughing are 20 ani. CE SA FAC SA O CRED? Nu e prima data cand ma minte.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca esti un fraier o ierti daca esti mascul o lasi naibi, e o ipocrita

| mihaicelsfant explică (pentru RAY):

Uite ca am ierato...

| RAY a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Jalnic

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Se pare ca esti doar umarul pe care vrea sa planga. Nimic mai mult.

| RAY a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Jenant cand vezi asemenea specimene mascule, sclavi vaginali

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru RAY):

Chiar e foarte jenant. Ma face sa-mi imaginez un barbat intr-o fustita roz dansand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. esti o cauza pierduta.Ala isi bate joc de ea, ea isi bate joc de tine. trio perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are 20 de ani si se poarta de parca ar avea 12. Da-o naibii, e instabila psihic.

| mihaicelsfant explică (pentru anonim_4396):

Am ieratolaughing sunt porst?

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Da. O sa-ti dai seama cand o sa ajungeti in acelasi punct in care erati ieri. Si nu o sa dureze mult pana atunci.

| mihaicelsfant explică (pentru anonim_4396):

Ce zici ai timp sa vorbim si noi? ca chiar as vrea niste sfaturi

| Jannah a răspuns:

O minti si tu la randul tau.

| BogdanValentin96 a răspuns:

Hai ca m-ai facut sa rad laughing Depinde bro, daca vrei doar sa ti-o tragi cu ea. Dai inainte doar sa nu pui botu laughing

| mihaicelsfant explică (pentru BogdanValentin96):

Bro vreau sa fiu cu eatongue

| BogdanValentin96 a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Si eu vreau sa-mi cumpar ultimul model de BMW dar momentan raman la Golf laughing
Ramai cu ea, dar gandeste-te ca s-a intors la tine doar pentru ca nu a mers cu celalalt. Nu fi roata de rezerva omule, pentru ca dai in penibil si nu e ok