| Romelya314 a întrebat:

Vreau parera voastra sincera: cine iubeste mai mult? Un baiat sau o fata? Si daca se poate si argumente! Fundita la cel mai complet raspuns+ vot la fiecare raspunshappy
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alllexaaaaa a răspuns:

Desi sunt fata... parerea mea este ca un baiat iubeste mai mult. doar ca arata mai tarziu sau e genul care pune la suflet mai tarziu oarecum dar si cand pune e greu. cunosc baieti care pur si simplu au plans pentru fata cu care erau. si o iubeau cu adevarat desi nu era vreo miss sau nicoleta luciu.

Cu toate astea... nici fetele nu cred ca sunt mai prejos. Depinde si de fiecare persoana in parte, de caracter, psihic. etc

sper ca te"am ajutat :*

6 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Hmmm, fetele sunt mai "inimoase" (sper ca bine am zis) dar baiatul/barbatul pot spune ca iubeste mai tare(si aici nu ma refer la animalele care bat femeile si ei sunt regii) el ar face orice pentru femeie da sunt si femei care ar face orice deci eu din cate cazuri cunosc si am cunoscut este cam 50/50.

| GirlyBrunette a răspuns:

Depinde poate ca si baiatu iubeste in unele cazuri mai mult ca fata dar fata sufera mai mult asta am vazut pe pielea mea de fiecare data si depinde baieti care te iubesc nu o sa te oblige niciodata sa te culci cu ei...pentru aia care iti cer devi o opsesie asta am observat in cazu meu.

| Mike959 a răspuns:

Probabil ca depinde de fiecare persoana in parte, nu poti sa generalizezi dar de ex in cazul meu ca si baiat eu am fost cel care a iubit in cele cateva relatii care au fost eu 80-90 % si restul partenera de atunci!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emotii avem toti doar ca voi, fetele, sunteti mai duse cu capul ca noi, lol

| adelina_1998 a răspuns:

Paii` eu cred ca daca se pune suflet pe o relatie, baiatul iubeste mereu o fata mai mult! uneori mai mult decat te iubeste mama ta!, deci nu-i de joacahee hee nu cred ca exista o explicatsie pentru asta pur si simplu el iubeste mai mult! succes in dragoste :*