Nu contiaza figura conteaza sa fie desteapta si sa ai cu cine vorbi...nu una sex bomba dar proasta ca noaptea
Pentru sex o tipa frumoasa, pentru o relatie sa fie normala, sincera, serioasa, si sa ne intelegem, sa ne plcem reiproc, daca tu te consideri un obiect sexual destinat placeri barbatilor ( eu acest tip de fete le consider gunoaie umane ) atunci fi ca un obiect sexual
Eu personal daca vad o fata femeie cu burta mai mare decat a mea ( si eu sunt slabut) nu mi place si nu ma combin cu ea indiferent daca e ce a mai desteapta premianta fata de pe planeta, poti sa ai fundul mare sanii mari poti sa nu ai cele mai frumoase picioare dar daca ai burta e CEL MAI DIZGRATIOS LUCRU POSIBIL din punctul MEU de vedere
Păi,fetele adevărat frumoase sunt destul de înalte, slăbuțe dar nu prea si să simți că îi poti spune orice secret, adică de gască, si măcar 15% băiețoasă, asa e parerea mea.Pe mine mă atrag fetele cu blugi mai mult ca una cu fustă scurtă, si visul orcărui băiat care doar 2% dintre fetele din România, să fie GAMER-riță.