Ar fi indicat sa fie ras.In primul rand e vorba de igiena. Un baiat ingrijit se rade.
Mai bine sa nu aibe par! Nu arata deloc estetic si nici nu este igienic... Tie ti'ar placea o fata cu par? Nu cred
Mamaaaa... unde m-am dus cu imaginatia...traumatizant
Ce imagine neplacuta... fara par...chel sa fie
Cu paar mai! barbatul trebuie sa fie natural... urasc cei rasi parca-s homosexuali nu altceva(parerea mea)
Mai bine ras. E mai igienic, mai estetic. Daca nu ras, cel putin tuns scurt de tot (trimmed). In niciun caz ca in zohan, bleah!
Igiena intima a organelor genitale nu consta numai in spalat ci trebuie si parul tuns cit mai scurt posibil, este inestetic sa vezi un barbat cu parul pubian foarte mare, asa cum ne spuneai si tu"padurice".
Fara Nu vreau sa-mi incalcesc degetele p`acolo...
Dar nici ras nu-mi place, apoi creste mai mult si mai des.
Sa fie tuns ( cred ca cu aparatul de barbierit fac).
Cand il cunosc nu il intreb daca se rade sau nu, daca ajung sa il iubesc il iubesc oricum
JustMeFlory---> am vazut pe un forum.ca unu se dadea mare "stiutor".si unu a facut aceeasi intrebare ca mine.asta ii rasp" Esti gay? barbatii trebuie sa aiba par.si fire cat mai lungi.doar pentru asta suntem barbati" .cand am vazut m-am speriat.de asta am si facut aceasta intrebare.
Eu ma rad sau il tai cu forfecutza.cand vad ca ajunge la o anumita marime. si mie imi plac fetele rase. si consider ca asa e cel mai bine si dupa cum zici chiar tu. e cel mai igienic. mersi pentru rasp
Ce ras nene? Mie imi place sa fie boschete sa ma pot plimba cu drujba pe-acolo...
Cu par e cel mai bine si pentru baait si pentru fata e mai natural! E mai super