anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau parerea SINCERA a fetelor in legatura cu acest baiat. Multumesc. O zi buna :D

http://postimg.org/image/s0flouk9j/

13 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca tu il placi, asta e cel mai important. Gusturile oamenilor nu sunt toate la fel.

| DNSK a răspuns:

laughing) iar eu ma gandesc ca acel baiat e fix cine a postat intrebarealaughing)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

țigan

| AdyAdeluş a răspuns:

Daca e de treaba si e dragut la personalitate, atunci nu conteaza fata neaparat. Parerea mea este ca e ok, si ca nu trebuie sa judeci cartea dupa coperta.

| neutrino a răspuns:

Este adevarat ca se putea si mai rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1) E cocalar - isi face poze singur, in oglinda, cu telefonul mobil.
2) E urat.
4) Da, am sarit punctul 3.
3) Ai ghicit, nu sunt fata.

| Happyjump a răspuns:

Mie personal mi se pare putin urat, dar ma rog eu nici măcar nu-l cunosc, important este daca iti place ție de el si este de treaba

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Mie imi place. Mi se pare frumos big grin

| BlackChocolate1 a răspuns:

Are "tenta" de cocalar...

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Nu are tenta! E cocalar! Pare un pusti tampit cu clasica freza EMO dar lipsit de personalitate.A copiat si el moda da nu prea il prinde si nu e chiar emo freza aia! E o corcitura de freza! Aaa si da, e acelasi care a pus intrebarea!

| darius4181 a răspuns:

Domnule, uitandu-ma peste raspunsurile dumneavoastra anterioare, am constatat ca aveti un inceput de boala psihica. Inainte se pare ca erati un om normal. Nu va faceti griji deoarece noi suntem aici pentru a va ajuta. Nu va pot diagnostica prin internet, insa daca doriti puteti sa veniti la cabinet. Totul se va rezolva, nu va faceti griji, nu sunteti singurul in aceasta situatie. Sa innebuniti nu este un lucru de care trebuie sa va fie rusine. Orice om are limitele lui. Astept un raspuns de la dumneavoastra. Imi este teama pentru siguranta dumneavoastra si siguranta celor care au grija de dumneavoastra. Ei stiu de problema dumneavoastra psihica? Ar trebui sa se anunte cumva autoritatile pentru ca reprezentati un pericol pentru societate.

| kaliseei a răspuns:

Nu are importanta daca celor din jurul tau il plac, e important ceea ce iti spune tie inima si sufletul.
Gura lumii nici pamantul nu o astupa si mereu vor fi oameni care se vor baga in seama fara ca macar sa aiba cunostinta de cauza.
Eu am 4 ani cu iubitul meu si ne intelegem super si ma iubeste ca propria lui viata si toata lumea imi spune ca e urat,dar crezi ca imi pasa? Nici pe departe! Eu il cunosc,eu stau cu el,eu il stiu asa cum e pe dinauntru, daca ar fi sa am o a doua sansa, tot pe el l-as alege!
Tine minte, frumusetea odata cu varsta dispare, dar sufletul unui om nu!

| DianaCernisov2000 a răspuns:

Mie mi se pare urat este alegerea ta depinde sufletul tu il cunosti!