Nu sensibili,ci afectuosi,dragastosi,iubitori, iar in cazul in care e nevoie si putini duri, adica sa fie in stare sa-mi ia apararea in caz de ceva.nu sa fuga primul
Sunt fata. Da, stii, de mult imi doresc unul dur, care sa nu imi dea dreptul la replica, sa ma bata pentru orice greseala facuta sau pentru orice tentativa de-a mea de a deschide gura, care sa uite de acea formula prin care indragostitii isi manifesta iubirea, verbal.
Sau stii, de mult imi doresc o mamaliga, care sa planga la filme ieftine de dragoste, care sa si-o ia de la toti (daca e de la toate e grav :-s ), pe care sa il tina fraiera aia de partenera a sa pe picioare, ca el nu e in stare.
Tu cam ce crezi? Eu prefer 50-50.
Mai pe scurt. Echilibrat.
Depinde. adica trebuie sa aiba putin din toate. trebuie sa fie si sensibil.dar sa stie sa se distreze. sa'mi ia apararea si sa fie dragut
Buna!
Nu vreau un baiat dur, caci nu am nevoie de unul. Sunt o fire sensibila si ma intereseaza parerea oamenilor, nu imi place sa aud vorbe urate despre mine sau sa fiu dezamagita. Sunt foarte firava! In plus, nu imi place ca un baiat sa tipe la mine, pentru ca si eu pot sa tip la el. Prefer un baiat dur cu ceilalti care ma jignesc si blans, sensibil si afectuos cu mine.
ela15 întreabă: