| Mariuszee a întrebat:

Vreau pareri de la SCORPIONI :cum impaci un scorpion, dacă v-ați despărțit? Ce îl face sa se înmoaie?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi scoti clestele.Sigur se inmoaie. Zodiile sunt niste tampenii.Cum poti sa crezi in ele? Mai citesc si eu asa fin cand in cand, de amuzament dar nu ma ghidez dupa ele

| kandaraki a răspuns:

Nu impaci un scorpion, daca l-ai amagit/inselat nu te va ierta in veci

| Otto19 a răspuns:

Trbuie sa te bagi in vorba cu ele, sunt foarte incapatanate, nu te scuza, ruga de ele, urasc chestia asta, trateaz`o cu indiferenta las-o sa te caute, eu asa fac cu iubita mea care e SCOPION
fI RECE si ai sa vezi

| Mariuszee explică (pentru Otto19):

Da știu ca indiferenta doare și are rezultate, dar a trecut 3 zile de cand nu ne mai vorbim și simt ca nu mai pot

| Otto19 a răspuns (pentru Mariuszee):

Stai in aceeasi zona cu ea?

Nu.nu stăm nici în aceeasi zona nici în aceeași casa

Baga`o in seama pe prietena ei din gluma in gluma ajungi la subiectul cu ea

Nu avem prieteni comuni.chiar nu știu cum as putea sa iau reinod legătura. Faza e ca noi ne am despărțit acum trei zile intr-un fel nu tocmai civilizat, a tipat la mine și nu m-a primit la ea în garsoniera când m-am dus pe neașteptate sa îi fac o surpriza, astea fiindcă mai avusem ceva dispute cu o zi în urma. Însă totul din cauza comportamentului ei fiindcă nu mi acorda atenție. Și cu toate ca am zis ca am încheiat o cu ea, nu pot sa fiu indiferent.Deși m-a umilit, o iubesc însă nu știu cum sa o întorc înapoi. Dacă îi scriu un te iubesc, cred ca va fi în zadar și tot nu îmi va răspunde

Du-te la ea vorbeste cu ea, trage-ti un sex asa se impaca sa stii ca sexul inseamna foarte mult pentru ele, lamureste situatia

Da sunt nebune după sex.Ms happy

| NUSHNUSHNUSH1231 a răspuns:

Trebuie sa lasi prostia aia de horoscop.

| SnapMePls a răspuns:

Intra pe mortal kombat și joacă cu scorpion poate va împrieteniti