| coolgirl97 a întrebat:

VreaU rasp plz!
Deci imi place de un baiat din a8a eu sunt a7a!
E ffte dragut
Am fost la un conscurs si el tot dupa mine ma tinea in brate am facut poze si toate alea
Ieri am vorbit cu el pe mess si o spus ca ii place de mine

Si acum vine problema. parintii nu sunt de acord sa am o relatie la varsta asta desi eu consider ca e ok (14 ani )! Si nu stiu cum sa ii spun baiatului de faza cu relatia cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el i-am spus ca vreau sa fie secret dar nu i-am spus dc!

p. s Parintii mei ii cunosc pe ai lui tati lucreaza aproape de vila lui...straight faceSi nu vreau sa afle... Si daca unii colegi din clasa mea. Afla toata scoala.Si daca afla toata scoala afla si parintii mei!

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ioanaa1796 a răspuns:

Buna...sa stii ca orice parinte` care chiar tine la copilul lui, ar fi de acord cu chestia sa nu aiba prieten la 14 ani, ceea ce sunt si eu de acord cu tine, si eu am 14 ani si parintii mei nu sunt de acord sa am un prieten`... spune-i baiatului adevarul,si eu as zice ca, sa ii spui adevarul si sa ii propui sa fiti impreuna in secret, sa va intalniti in secret si chestii.succes`:*

2 răspunsuri:
| Dollicious a răspuns:

Tineti totul in secret, poti spune`le doar celor in care ai incredere.nu e absolut necesar sa stie parintii despre voi ca doara puteti fi impr si fara voia lorwinking

| coolgirl97 explică:

Clasa mea afla, afla toata scoala *