I`as spune sa mearga sa`si faca singur, sau sa mearga sa gaseasca pe altcineva.
Acu cred ca depinde daca sunteti impreuna de maxim 1 an(atunci cred ca trebuie sa accepti).
Da tu nu poti sa. ti faci singuri nu ai maini sau ce care e problema daca nu ai du-te vezi la magazin poate gasesti pe acolo nu accepta cum sa te intrebe asa ceva ala vrea sa profite de tine.
Buna! Ai doua variante:
1. Il refuzi!
2. Daca il cunosti de mult si ai mai mult de 17 ani, ii spui ca si tu vrei placere asa ca, sa faceti sex in loc de o labuta in baie
Sper ca te-am ajutat!:*
P. S: Nu uita de prezervativ (preferabil cu diferite arome!
Te roaga frumos? hmm. cam cum ar suna? te rog foarte frumos numa' sa-mi faci si mie laba? doamne! trimite-l la plimbare!
Da tu nu stii ce sa raspunzi? Ti.ar face placere? Atunci go ahead si spune.ne cum a fost
Da da, dar ma roaga frumosr de cateva zile si nujt, ne cunoastem de mult si a zis ca e placerea mai mare daca face asta o fata. A zis ca daca nu vreau nu se supara daca vreau sex si eu nu prea vreau nici una nici alta.
Deci sa inteleg ca se gandeste si la sex desi tu nu vrei. Si mai vrea si o laba.Profitorul. Eu l-as pune sa doarma pe presul din fata usii sa nu-i mai vina in cap prostii cu tine. Auzi la el si sex si laba. Dar el nu se descurca singurel?
Ias spune:Mai baiatule, du-te la matha sa iti faca laba! si cu o palma bineinteles:d)
Doamne e nebun? acum pe bune... spune-i NU din prima nu te lasa injosita de totii fraierii...iti dai seama ca daca faci asta el va spune la tot orasul sau satul in care lokuiesti
) Cat de handicapat sa fi sa intrebi asa ceva ?! Sa i-o frece ma-sa, cum au spus mai multi nu te lasa injosita de labagii, cel mai potrivit adjectiv
daca ar fi un necunoscut, sau un amic, prieten, coleg, ruda(doamne fereste) l-as palmui klumea si as pleca.
acum. daca e iubitul nu stiu ce sa zic
depinde si de baie
daca e acasa.sau la scoala.sau la vreun local
Ii spui...: mai baiete ce zici, iti dau o poza cu mine si dai fuguta repede in baie, hai ti'ai activat bluetoothul?
Pai stai putin nu vrei nici sex nici laba pai ce dracu el traieste cu o papusa? sa fim seriosi nu ti se pare ca esti cam severa.pai eu in locul lui eu ti-as da papuci din prima? in plus apreciaza gestul ca te roaga frumos nu iti impune deci e baiat super daca face chestii de genul.asa ca macar daca nu vrei laba faceti si voi dragoste. e ceva normal sa isi doreasca una sau alta.
I-as spune "mama da ce vise scarboase ai! freac-o la rece in continuare, dar fara sa te uiti pe facebook'ul meu"
Pai uh...chiar vrei sa i`o faci ca daca nu ii ziceai pan` acum nu stateai sa te gandesti... trezeste fat`o nu tot ce zboara sa manaka