| Bogdan1o a întrebat:

Vreau raspunsuri serioase In vara 2011 m-a contactat un tip pe facebook si i-am dat id meu de mes, dupa ce am vb un timp a inceput sa ma intrebe de masturbare si sex...am vorbit o perioada si apoi m-i-a spus ca ii place sa faca laba la web si m-a convins si pe mine s-o fac, dupa ce am facut m-am simtit ciudat, dar intr-un fel m-i-a placut de atunci am inceput sa vb si eu cu altii si sa le spun despre masturbarea la web, unii au vrut s-o facem altii nu acum cativa ani m-am masturbat in grup cu niste prieteni, dar asta e altceva... oare e bine ca ma masturbez la wen? ajutati-ma va rog

8 răspunsuri:
| Allex7 a răspuns:

Pune mana pe carte sau du-te la munca lasa masturbarile... te plateste masturbarea?

| ConnstanntiN a răspuns:

Topic gay...straight face ti-as raspunde dar eu cred ca ai o alta orientare care mie imi displace, cu siguranta sunt rasist din punctul asta de vedere, esti barbat ar trebui sa iti placa femeile...

| singurinlume a răspuns:

rau nu e dar va trebuie sa ai grija cu cine te masturbezi sa nu fie vreo cunostinta dea ta care mai tarziu sa te santajeze apropo esti bisexual stiai asta?

| Fernando9Torres a răspuns:

Nu e bine normal mai ales la web laughing doar nu esti gay?

| IEmoKidI a răspuns:

Frate fara suparare da esti ciudat rau incearca sa te lasi si da sunt emo daca te intrebi

| Patruzeci a răspuns:

Noi nu te putem ajuta. Numai un psiholog te mai poate ajuta.

| adr1ancfr a răspuns:

Dupa parerea mea esti gay

| Bogdan1o explică (pentru adr1ancfr):

Nu...nu sunt gay...chiar daca zici ca e ciudat eu inainte nu faceam asa ceva, dar in vara ma convins un tip sa fac si a inceput sa-mi placa, dar nu mai vreau sa fac