Spune-ii pe Messenger asa: "Imi pare chiar foarte rau dar te-am tot intrebat pentru ca te iubesc si nu vreau sa te pierd! Esti foarte important pentru mine si nu te voi mai stresa pe Messenger! Sper sa ma intelegi ca eram ingrijoarata si nu se va mai repeta daca ma ierti si ma intelegi.Te iubesc, cu drag Ana (dupa numele tau de pe TPU).
Sper sa te inteleaga si sa revina totul la normal.Bafta! Fundita?:*
Merci mult, dar s-a rezolvat tot :* i-am spus ce am pe suflet, am procedat ca aura200 si gata merci mult tuturor
Parerea mea este ca ii este frica sa mai intre pe messenger din cauza faptului ca tu ii repeti asta. De ce sa mai intre pe mess daca tocmai ati vorbit la telefon? spune-i la telefon mesajul pe care vrei sa i-l transmiti. Si eu am trecut prin asa ceva deci vorbesc din propria experienta. La un moment dat chiar nu am mai intrat deloc exact din aceasta cauza si relatia nu s-a terminat tocmai frumos. El se simte sufocat, da-i putina libertate. Suna-l cand vrei sa-i spui ceva, cand poate o sa intre, crede-ma.
Pai ar fi bine sa ii spui ca tu doar vroiai sa vorbesti cu el, sa ii spui cat de mult il iubesti si ca ai facut asta doar pentru ca iti este frica, ca il vei pierde si poate ca va intelege, fundita?