| AnnaS98 a întrebat:

Vreau raspunsuri urgent: prietenul meu a fost plecat vreo doua zile si inainte sa plece i-am spus sa intre pe mess cat de repede poate atunci cand se intoarce. dar el a plecat vineri si s-a intors sambata. de obicei noi vb dimineata si seara dar sambata seara n-a intrat si nici azi dimineata si am asteptat mult, dar nu. faza e ca am mai vb cu el la tel si mi-a zis ca s-ar putea sa intre in seara asta. eu sunt pe mess si il astept. am gasit un mass de la el in care imi spunea ca il enervez cu massengerul meu, ca sar in sus daca nu intra cateva ore sau altele. dar nu e chiar asa mi-e doar frica ca il voi pierde. il iubesc prea mult sad nu stiu ce sa cred pentru ca massul mi l-a trimis inainte de a vb cu mine la tel cu cateva ore. ce sa fac? funda si voturi

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Spune-ii pe Messenger asa: "Imi pare chiar foarte rau dar te-am tot intrebat pentru ca te iubesc si nu vreau sa te pierd! Esti foarte important pentru mine si nu te voi mai stresa pe Messenger! Sper sa ma intelegi ca eram ingrijoarata si nu se va mai repeta daca ma ierti si ma intelegi.Te iubesc, cu drag Ana (dupa numele tau de pe TPU).
Sper sa te inteleaga si sa revina totul la normal.Bafta! Fundita?:*

3 răspunsuri:
| AnnaS98 explică:

Merci mult, dar s-a rezolvat tot :* i-am spus ce am pe suflet, am procedat ca aura200 si gata merci mult tuturor

| IoanaKincaid a răspuns:

Parerea mea este ca ii este frica sa mai intre pe messenger din cauza faptului ca tu ii repeti asta. De ce sa mai intre pe mess daca tocmai ati vorbit la telefon? spune-i la telefon mesajul pe care vrei sa i-l transmiti. Si eu am trecut prin asa ceva deci vorbesc din propria experienta. La un moment dat chiar nu am mai intrat deloc exact din aceasta cauza si relatia nu s-a terminat tocmai frumos. El se simte sufocat, da-i putina libertate. Suna-l cand vrei sa-i spui ceva, cand poate o sa intre, crede-ma.

| Noone4u a răspuns:

Pai ar fi bine sa ii spui ca tu doar vroiai sa vorbesti cu el, sa ii spui cat de mult il iubesti si ca ai facut asta doar pentru ca iti este frica, ca il vei pierde si poate ca va intelege, fundita?