anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau raspunsuri urgente: am 13 ani. imi place de un coleg de clasa, radu, 'am dat de inteles chestia asta prin comportamentul meu si am crezut ca si el ma simpatizeaza. in seara asta i'am marturisit pe mess si el mi-a zis ca si el ma place. faza e ca dupa trebuia sa plece si altele. maine sunt de serviciu pe scoala deci o sa stau la scoala 7 ore. faza e ca la noi fac de serviciu fata si baiat iar eu sunt cu el. ziceti-mi si mie cum as putea sa'i bat apropouri sau sa'i zic mai discret ca vreau sa fiu cu el. eu si el suntem foarte apropiati, e de treaba si dulce si printre singurii tipi din scoala care nu cerseste atentia, el si'o castiga si plus de asta are note bune si nu e deloc golan. please help me.
ps am reusit sa'l iau in brate azi cand eram singuri in clasa spunand "free hugs. vrei?" si el a zis da, da. apoi totu a venit de la sine. dar in seara asta i'am zis ca un preludiu la replica "te plac" ca e mereu valabila "free hugs" exclusiv pentru el si altele

vot si fundita. raspunsuri rapide si fara mistouri. merci anticipat :*winking

4 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Întreabă-l ceva gen "ce crezi despre ce ţi-am spus aseară?" şi totul o să continuie de la sine.
Baftă!

| Barblaster a răspuns:

Clar te place.Deschide discutii cand esti de servici.F-al sa simta ca vrei sa fi impreuna, si mai mult de toate, fi sincera! Poate o sa te intrebe ceva de genu...De cand ma placi? Sau chestii deastea.Mult noroc poate si va pupati cand nu va vede nimeniwinking

| DooM a răspuns:

laughing ce noroc ai ca faci cu el de serviciu! daca nu e golan nu e bunwinking

| vasilevasi a răspuns:

Nu fi prea presanta pentru a nu l face sa bata in retragere, fi naturala si nu incerca sa i captezi atentia fortat.fi si tu ca el,daca poti, nu cersi atentia, cistig o. oricum e o simpatie adolescentina de care i ti vei aduce aminte cu amuzament mai tirziu