| ShaLuN a întrebat:

Vreau relatie seriosa si de lunga durata cu o fetita adorabila si doolce... promit so iubesc toata viata.big grinbig grinbig grinbig grin serios cine vrea sa ma ajute?
16 ani full big grinbig grinbig grin

11 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

"promit so iubesc toata viata" sigur... si eu stiu ca asta este o minciuna si tu stii ca asta este o minciuna si fetele stiu ca asta este o minciuna; si daca vine o alta "fetita adorabila si doolce" si iti cade cu tronc aia, ce se intampla cu aia?

Baietii spun orice dar absolut orice pentru o fata...

Lasa dragostea virtuala si conversatiile virtuale ca cele reale sunt cele adevarate, virtual cu totii suntem buni dar doar acolo in viata reala se poate vedea cum esti.

| Narcis2007 a răspuns:

Scrie pe un carton si du-te pe strada cu el, sigur ai sa gasesti asa

| BeBebuu a răspuns:

Siguul,siguul?batting eyelashes

| Andriana_7122 a răspuns:

ShaLun> Fii asa cum vreai ca ea safie [ fiia dorabil si dulce...] si atunci iti vei gasi gagica)

| PinkDea a răspuns:

Domne ce oameni disperati

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ce cocalar

| katy1151 a răspuns:

Euuu( de unde esti?)si cati ani ai scriemi pe privat

| ShaLuN explică:

Hahaha ma sthiti ma cunoasteti de vb asa...

| ShaLuN explică:

Hahaha vad ca in scris sunteti toti si toate bune da in real apu ii alta ceva are cineva intrebari hai si niom vedea si sa-mi spui ce promble sunt n-am voie sa scriu
imi plac prieteni sa am si vreau sa fac cunostinta cu ceva oameni noi pentru o comunikare noua si alte lucruri prietena am si este foarte frumoasa cine se indoieste pot sa arat... mai atent baietei cu cuvintele ca nu ma stiti si nu ma cunoastetiwinking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu te ajuta nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 16 ani si iti cauti iubita pe netsad imi e atata de mila de tine.