anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa am parte de un act sexual cu cea mai buna prietena a mea sau macar sa ii vad sanii sau chiar mai mult,ponturi? Nu trebuie sa fie neaparat perversa atmosfera,adica daca imi dati sugestii ceva gen sa ii spun am nevoie de a vedea niste sani pentru un proiect sau ceva,orice merge,vreo sugestie?
Notita: Are prieten, nu e din Romania.

Va rog seriozitate si fara prostii, asta e o intrebare serioasa.

Răspuns Câştigător
| Roliii a răspuns:

O imbeti in club, si tu putin, dar nu mult, dar pe ea tare, o bagi in taxi (daca nu esti in Bucuresti ca acolo-i scump) si o duci la tine acasa dar nu-i spui tu ca unde o duci

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Discuta cu ea si vezi daca este de acord!

| vocea a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea, vezi daca te place sa puteti faceti sex, daca nu te vrea nu o sa iti arate sanii niciodata indiferect de ce scuza ii propui.

| anonim_4396 explică (pentru vocea):

I-am spus odata ca imi place de ea si a zis ca prefera sa ramanem BFFs, am intrebat-o asta inainte sa isi faca prieten.

| vocea a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci las-o nu are rost, nu te milogi de femei, sunt miliarde pe planeta ce vor sa te cunoasca.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru vocea):

Cam bate la ochi asta cu miliardele de femei care vor sa-l cunoasca. Daca aude ca e roman mai ales europencele fuge mai rau decat usain bolt laughing

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Spune-i serios de ce tradeaza rasa ce roman nu-i mai place. Si cere-i prietenia

| idonttgiveafuck a răspuns:

Am si eu un prieten si mereu imi cere dar nu ii arat(tot timpulhee hee. Stii, suntem fete, nu prea ne dorim sa ne aratam sanii la toti.dar daca va intelegeti bine poti sa spui ca te ai imbatat sau sa bei ceva si sa para ca a fost de la asta, si tu sa iti ceri scuze dupa