Adica ii ceri sa te ierte dupa ce tu ai inselat-o? stiind prea bine ca ai sa o faci sa sufere? pune te in locul ei! ai putea sa o ierti?
Pai atunci sa inveti din greseli si data viitoare sa nu mai fii asa!
Pai ai fost Tocma ceea ce uraste cel mai mult o fata la un baiat
Tu i-ai explicat cum ai vrea sa stea treaba, dar din cate vad pe ea a deranjat-o, eu totusi cred ca e putin o zi sa se gandesca, acorda-i mai mult timp...
Astea sunt genul de lucruri care se vorbesc fata in fata, nu pe mess/telefon! Poate lucrurile stateau altfel daca tineai cont de asta!
Ceea ce i-ai zis a sunat gen: ma ierti bine, nu ma ierti tot bine. Practic ai dat de inteles ca ti-e indiferent si nu asa procedeaza un om care a gresit, regreta si vrea sa fie iertat.
Ai perfecta dreptate aici! Cu indiferenta lui o sa piarda dar na fiecare cum stie!
Acum faci pe victima dar probabil i-ai gresit daca spui ca nu te poate ierta!
Asta e fata nu poate trece peste acea greseala.Nu trebuie sa ii vb asa, trebuie sa te duci la ea mai bine cu un buchet de trandafiri, sa ii vorbesti frumos si sa o rogi sa te ierte nu asa printr-un sms!
Iti poti cere scuze pentru cum ai vorbit ii spui ca erai suparat ca nu vrei sa se duca relatia voastra si sa faci cum am zis.Mergi la ea cu trandafiri! Succes sa ne spui cum a descurs treaba.
Moama... Sincer ori i-ai facut ceva foarte rau si de asta se comporta asa ori ea a fost o fitoasa mereu si tu nu ti-ai dat seama ori era nervoasa.
RRSecularHumanist întreabă: