anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa aud si eu parerea voastra despre conversatia urmatoare ( poate sunt eu nebun si nu imi dau seama ):
EU: mai gandestate pana maine daca mai poate fi ceva intre noi, sau terminam pentru totdeauna. Maine e ultima zi ( nu fac pe seful, nu fac figuri, nu mai incerc sa fie cum vreau eu, pentru ca nu e bine asa, dar imi doresti sa te hotarasi, am gresit si nu ma poti ierta atunci terminam, iar daca crezi ca m-am schimbat ca o sa ma schimb atunci ne mai dai o sansa fiindca asa face o persoana care iubeste si vrea cu adevarat pe cineva langa ea, daca nu, atunci iti multumesc pentru toate clipele frumoase si vreau sa stii ca imi pare din tot sufletul rau de felul urat in care m-am comportat cu tine). Noapte buna. te pup. Te iubesc!
EA: acum ma inveti tu cum sa ma si comport? urat...credeam ca ai terminat cu chestiile gen. noapte buna!
Atat in mare dupa o relatie de un an jumate s-a ajuns aici.
Multumesc celor ce imi vor raspunde

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Adica ii ceri sa te ierte dupa ce tu ai inselat-o? stiind prea bine ca ai sa o faci sa sufere? pune te in locul ei! ai putea sa o ierti?laughing

| VadTot a răspuns:

Pai atunci sa inveti din greseli si data viitoare sa nu mai fii asa!
Pai ai fost Tocma ceea ce uraste cel mai mult o fata la un baiatlaughing

| AnnaMariaaa a răspuns:

Tu i-ai explicat cum ai vrea sa stea treaba, dar din cate vad pe ea a deranjat-o, eu totusi cred ca e putin o zi sa se gandesca, acorda-i mai mult timp...

| neutrino a răspuns:

Tu ti-ai facut "meseria" dar nu a mai avut efect.

| Oana92 a răspuns:

Astea sunt genul de lucruri care se vorbesc fata in fata, nu pe mess/telefon! Poate lucrurile stateau altfel daca tineai cont de asta!

| raluk27 a răspuns:

Ceea ce i-ai zis a sunat gen: ma ierti bine, nu ma ierti tot bine. Practic ai dat de inteles ca ti-e indiferent si nu asa procedeaza un om care a gresit, regreta si vrea sa fie iertat.

| Cristiann25 a răspuns (pentru raluk27):

Ai perfecta dreptate aici! Cu indiferenta lui o sa piarda dar na fiecare cum stie!

| Cristiann25 a răspuns:

Acum faci pe victima dar probabil i-ai gresit daca spui ca nu te poate ierta!
Asta e fata nu poate trece peste acea greseala.Nu trebuie sa ii vb asa, trebuie sa te duci la ea mai bine cu un buchet de trandafiri, sa ii vorbesti frumos si sa o rogi sa te ierte nu asa printr-un sms!

| Cristiann25 a răspuns:

Iti poti cere scuze pentru cum ai vorbit ii spui ca erai suparat ca nu vrei sa se duca relatia voastra si sa faci cum am zis.Mergi la ea cu trandafiri! Succes sa ne spui cum a descurs treaba.

| DiiDuu a răspuns:

straight face Moama... Sincer ori i-ai facut ceva foarte rau si de asta se comporta asa ori ea a fost o fitoasa mereu si tu nu ti-ai dat seama ori era nervoasa.thinking