Poti sal chemi fara probleme, ei nu sant proprietarii locuintei ca sa zica da sau nu. Si ce are daca sta cu tine ala, e alegerea ta
Ca sa inteleg...stati toti 3 intr-o camera? :O nu e deloc normal si e de bun simt ca cei doi să nu se "iubeasca" asa fara pic de jena cand mai e un om in camera. Doamne fereste. Oribil
Apoi...tu esti gay? Sau nu am inteles bine. Ai spus la sfarsit o ultima propoziție care imi da de gandit.
In ceea ce priveste cerutul voie. Nu ceri voie. Cum acea fata nu a simțit că este cazul sa o faca. Nu o faci nici tu. Dat fiind faptul că tipul va sta mai mult ii poti anunță. Dar anunța, la modul ca ii instiintezi nu ceri voie.
Dude... deci vrei sa faci sex cu iubitul tau dar sa nu stie aia.
Daca tipa se prosteste, te poti geme si tu .
Pana la urma ai platit si ai suportat pe aia cu ai ei. Equal
Eu zic sa nu le ceri permisiunea, pana la urma nici ea n-a cerut-o si daca comenteaza ceva aduci exact argumentul asta: toate datile cand ai chemat oameni, mi-ai cerut permisiunea? Nu, asa ca eu de ce ti-as cere-o tie?
Am uitat sa zic ca in timpul cand am lipsit din camera, am aflat de la colega de camera ca a locuit in camera o fata fara casa asa spusese, si nici macar nu m-a anuntat nimic, doar mi s-a zis cand am venit si atat.