| ionutchiriac222 a întrebat:

Vreau să ma combin cu o fată de la mine din liceu, care e renumită că îi place viața. Am convenit să ieșim diseară cu mașina mea. Vreau să știu așa de la voi. Ce să fac cu ea în mașină (e prima dată când scot pe cineva așa) și ce să mă fac la școală pentru că sunt sigur că o să fie colegi / colege de la mine din clasă care vor comenta că m-am pus cu o curvă împreună.

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Depinde de ce chimie o sa ai tu cu ea.
O plimbi si tu in niste locuri frumos si initiezi o conversatie cu diverse subiecte ca sa ii captivezi atenția.Mai strecuri si o glumita in timp ce vorbesti cu ea ca sa o faci sa rada.
Si daca aveti o chimie faina poti sa o saruti in masina si sa treceti la sex. Daca ai zis ca e o fata careia ii place viata atunci sunt sanse mari sa faci sex cu ea in masina.

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O duci frumos cu mașină la un restaurant și ii plătești consumația

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ce sa faci cu ea in masina... o plimbi de ici colo

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

De ce mai iesi cu fata respectiva daca tu vrei doar sex si iti faci griji de ce vor spune colegii? Nu mai bine iti vezi de treaba ta?

| Crackman a răspuns:

Ii bagi mana la pestera

| Anonimboy111 a răspuns:

Puteti face sex

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Pai si daca stii ca e curvă de ce mai vrei sa stai cu ea? Vrei sa te traumatizezi singur peste cateva saptamani, luni? Sa vii la noi sa ne spui ca te-a inselat si nu stii ce sa mai faci?

| LordCristobal a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Eh,lasa ca ar fi bine sa incerce cu ea.
Asa capata experienta.