| Privat_3121 a întrebat:

Vreau sa cumpar un cadou la prietena mea, bine intales nu este ziua ei dar cum ne vedem mai rar eu zic sa i cumpar un cadou... fetelor as dori ceva raspunsuri sau pareri. Multumesc

Răspuns Câştigător
| sHock a răspuns:

Da...pai cum nu este ziua ei...
ar trebui sa-i cumperi ceva care sa il aiba langa ea cand doarme ...sau sta in pot... un ursuletz ceva:X:X:X
Fetele adora... cel putin eu ador ursuletii de plus:X:X:X

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Orice astfel de gest trebuie insotit de flori. Iti sugerez cale. Ai fi mai special fata de altii. SI drept cadou orice ai lua ai grija sa il poata pastra peste ani si sa ii aduca aminte mereu de iubirea voastra. Ori o bratara, ori un inel, ori chiar lucruri mai putin valoroase material dar cu aceeasi valoare sentimentala. Incearca un cadou personalizat. Orice ar fi il va privi mereu cu nostalgie

Janina
| Janina a răspuns:

Hmmmm... un buchet mare de flori si ceva bijuterii happy
eu as vrea acum o bratara tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca o scrisoare personalizata de Craciun. Le gasesti pe net la scrisoareadecraciun.ro. Noi am incercat si au avut un efect foarte misto. Mesajul este cel care face totul. Tu il personalizezi si vine ca din partea Mosului...bineinteles ea va stii cine i-s soptit mosului toate acele lucruri frumoase despre ea.
merita sa incerci!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot face o fata sa ma inteleaga ca o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, cel mai cool acum e trandafiri personalizat www.cosuri-unice.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa cumpar un cadou mai deosebit pentru iubita mea care implineste curand 22 ani.

| zburatoarea a răspuns:

Mie una daca mi-ar cumpara sotul cosmetice de la BIOEMSAN as da pe spate happy Sapun care sa-ti lase pielea mai fina si mai bogata inca n-am vazut desi am incercat si sapunurile Gano si pe cele de la LifeCare si sapunurile naturale Galador. Si mai au o gramada de produse absolut fantastice si toate naturale

| tibyforyouforever a răspuns:

Cumparai ceea ce crezi ca ea ar fi incantata, m-am sfatuit cu prieteni si am primit raspunsuri :cumparai chilori, cumparai flori cumparai parfum.stiind ca ea e pocaita nu mergea bine chiloti asa ca i-am cumparat flori o carte despre tineri, si cioco. A fost amica mai mult depinde mai multe circumstate, durata relatiei, profunzimea relatiei, gesturile fac mult. poti sa i duci inel de aur si sa fi un pispiric o sa il ia o sa zica multumesc nu trebuia si atat.ai grija la gesturi! spor la fascinat cu un cadou imaculat