ESte greu sa gasesti persoana potrivita cu caracter frumos si inteligenta. INsa avem speranta Mult succes in dragoste!
Ai dreptate. Pana acum nu m-au gasit multe fete
De ce sa te plimbi prin parc daca poti face asta si pe TPU, nu?
Subscriu. Misto metoda de agatat. Daca intr-adevar suferi in dragoste, acceptai ajutorul oricui. Asta inseamna si fata si baiat.
Doar daca eram bisexual acceptam ajutorul oricui. ok?
Deci prin asta ai recunoscut ca nu ai nimic, totul e o inventie si ca vrei fete doar pentru sex. Cred ca suferi in dragostea care se face in pat, nu in cea sufleteasca. Probabil d-aia ai nevoie doar de ajutorul fetelor. Incearca site-urile cu anunturi matrimoniale. Acolo n-ai nevoie de minciuni si inventat povesti triste.
Si pana la urma problema ta care este? Ce te framanta pe tine si te roade la corason si de aceea nu poti dormnii noaptea din cauza problemei mele? Domnule Neinteresant? Ramai un neinteresant si pana acum si vezi ti de viata ta neinteresanta ok?
Problema mea este una destul de serioasa, grava. Nu-mi plac mincinosii si ipocrintii. Probabil aveai mai multe sanse sa obti ID-uri daca spuneai direct ceea ce vrei, dar sa-ti ascunzi adevaratele intentii facand pe victima, e destul de urat.
Numai bine.
Eu cred ca tu te certi de unul singur! In primul rand sunt prea gelos sa mi fac o prietena de pe internet..in al doilea rand mi se pare cel mai josnic mod de a agata o fata astfel! Eu sunt foarte pe direct si nu pe ocolite! Cand imi place o fata pai pur si simplu ma duc la ea...ca o iesi ceva sau nu eu imi fac datoria de man" ok? Asa ca eu cred ca tu te certi de unul singur! eu nu te cunosc pe tine si nici tu nu ma cunosti nu sti nimic despre mine cine sunt si felul meu de a fi! Deci cand vad o fata si imi place de ea..la al doilea pas sunt langa ea! Nu astept sa mi o fure altul! ok?! aSA CA MAI TACI din gurita aia inteligenta care o ai! Inteligentule care esti)))
Mai bine ai cauta pe cineva care nu sufera, care sa poata sa te scoata din starea asta; eu am incercat metoda asta si nu prea a mers
N am nevoie de zane ci de un suflet sensibil si un caracter frumos! si mai ales drept!
Tu vrei un caine.
Si oare o sa gasesti aici pe site o fata care-ti place? Foarte putine persoane sunt de treaba pe aici....stii ce zic. Multi la nevoie iti vorbesc doar urat, nici un cuvant frumos.
Mai bine discuta cu un prieten apropiat daca ai suferit recent din dragoste sau cu o amica cv(bine asta in cazul in care nu cumva tu vrei de fapt sa pacalesti vreo fata cu metoda asta senzationala prin a te da victima). Bafta!
adizzx întreabă:
George0197 întreabă: