Deci, ea are 16 ani si prima relatia? sunt uimit, poate da Dumnezeu si gasesc si eu un ghiocel. sa o iubesti si sa o respecti, noroc in continuare
Prima relatie pentru amandoi, nu stim cum sa ne comportam, nu stim ce sa facem, dar cand am vazut ca nu mai eram impreuna atunci a fost cel mai greu si ne-am dat seama ca trebuie sa ne pretuim enorm si sa profitam de fiecare clipa
Mda... vorba aia nu sti ce ai pana nu pierzi, oricum daca va iubiti bine pentru tine, vezi sa numai faceti aceeasi prostie si a 2 oara ok? aveti grija, bafta
Frumos! Inseamna ca esti un baiat de nota 1000! tine-o tot asa rar gasesti baieti ca tine, fi mandru si mai mandra de asta sa fie prietena ta. iubiti-va mult din suflet va doresc asta chiar daca nu va cunosc
Glumesti? Prietena mea s-a despartit de mine, eu inca o iubesc, am mai incercat sa o fac dar mi-a zis ca nu mai e nimic intre noi. De ce sa ma chinui? Imi va trece insa ea pierde pe cineva care chiar o iubeste si cei care iubesc cu adevarat si sunt gata sa sacrifice orice, sunt din ce in ce mai rari.