| Mtz_1845 a întrebat:

Vreau sa devin hippie, voi ce ziceti, merita?

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Vesnicul "se merita?" laughing

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Hippie
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Pentru show TV britanic, a se vedea Hippies (TV series). Pentru album Harlem, a se vedea Hippies (album).
Hippies la Festivalul Woodstock, 1969

Hippie subcultura a fost iniţial o mişcare de tineret care a apărut în Statele Unite ale Americii la mijlocul anilor 1960, rapid răspândirea în alte ţări din întreaga lume. Cultura Hippie rămâne evident în 2011. Etimologia hippie "termenul" este de la hipster, şi a fost initial folosit pentru a descrie beatniks care s-au mutat în New York City Greenwich Village, San Francisco Haight-Ashbury district, şi urbane similare. Atât cuvintele "hip" si "hep" a venit de la cultura Black şi de conştientizare denota. Pentru a spune "eu sunt hip la situaţia" înseamnă "Sunt conştient de această situaţie." Astfel, cuvântul "hippie" (aproape nu a folosit niciodată de către oamenii de presa numit "hippies" se) înseamnă "cel care este conştient", şi sa extins de sensibilizare a fost un obiectiv al mişcării. Ideologia hippie timpurie a inclus valorile contraculturale de Beat Generation. Unele creat propriile lor grupuri sociale şi comunităţi, ascultat rock psihedelic, s-au opus războiului din Vietnam, îmbrăţişat revoluţiei sexuale, şi utilizate medicamente, cum ar fi marijuana, LSD si ciupercile magice pentru a explora alternative stări de conştiinţă.

În ianuarie 1967, uman să-In în Golden Gate Park din San Francisco popularizat cultura hippie, care să conducă la legendarul Vara Iubirii pe Coasta de Vest a Statelor Unite, iar din 1969 Festivalul Woodstock pe Coasta de Est. Hippies în Mexic, cunoscut sub numele de jipitecas, format La Onda Chicana şi s-au adunat la Avándaro, în timp ce în Noua Zeelandă, nomade housetruckers practicat stil de viaţă alternativ şi promovat de energie durabile la Nambassa. În Regatul Unit, mobil "convoaie de pace" de călători vârstă New făcute de vară pelerinaje la festivaluri de muzică gratuit la Stonehenge. În Australia hippie s-au adunat la Nimbin pentru 1973 în Varsator Festivalul şi anual Cannabis Legea Rally reformă sau MardiGrass. " Piedra Roja Festival ", un eveniment major hippie în Chile, a avut loc în 1970.

moda Hippie şi valori au avut un efect major asupra culturii, care influenţează muzică populară, de televiziune, film, literatură şi arte. Având în vedere că mişcarea pe scară largă în anii 1960, multe aspecte ale culturii hippie au fost asimilate de către societate. Religioase şi a diversităţii culturale îmbrăţişate de hippies a câştigat acceptarea pe scară largă, şi filozofia de Est şi conceptele spirituale au ajuns la un public larg. Moştenirea hippie pot fi observate în cultura contemporană în nenumărate forme - de la produse alimentare de sănătate, la festivaluri de muzică, la moravurile sexuale contemporane, şi chiar la cyberspace revoluţiei. [1]

Chiar nu ai ceva mai bun de făcut:matematică, fizică, chimie, engleză, spaniolă, franceză, lucrul cu calculatorul. Dacă vrei să fii pictoriță sau graficiană trebuie să înveți bine desen, nu știu cum să fac să îți trimit dvd-ul ăla în Spania, unde ești tu acum. Dar poate găsești acolo în librării sau în anticariate cărți care să te învețe să desenezi. Și în Spania trebuie să fie cărți de Anatomie Artistică.
Când ai atât de multe de făcut Mtzulache /Mtzo numai hippioată nu erai tu. Normal că nu merită. Ca să înțelegi o carte de anatomie artistică trebuie să cunoști și anatomie. Deci cum sunt oasele, mușchii și pielea, și vasele de sânge și arterele atât la oameni cât și la animale. Eu am mai văzut pe net niște cărți de anatomie artistică pe niște site-uri dar nu puteau fi descărcate decât pe bani sau să citești de pe acel site. Trebuie să cauți pe net folosind mai multe motoare de căutare Google.ro! Căutăm și cu Google.com, & cu Yahoo com & cu Alta Vista ș.a.m.d.
În vacanța asta Descarcă gratuit de pe net Open Office și documentația lui, ( în română și în engleză, circa 500 MB și evident și în spaniolă și franceză, dar eu nu am descărcat documentație în limbile respective.) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Documentația softurilor din grupa Open Office, o găsești pe Internet. Open Office, este un soft similar cu Office, și poate te descurci mai bine, cu acel soft decât cu Office de la Microsoft, că ăsta are multă documentație gratuită, în română și în engleză, spaniolă și franceză. Oricum cu programul Writer scrii frumos la calculator.

| stuff144 a răspuns:

Serios? chiar vrei sa consumi droguri si bautura si sa dai zeci de milioane pe haine ( hainele hippie sunt extra-mega-super scumpe), cautand un loc unde sa se asculte in continuu rock psihedelic si incet, incent sa devi emo sau sa te omori? ok, cum vrei tu!

| Cocodrilo a răspuns:

Mai clar, nu, nu merita! Este o ideologie care a a sfarsit prin a fi aruncata la periferia culturii. Printre altele, in ciuda a ceeace sustine ca promoveaza, presupune multa spalare pe creier. Oare asta vrei?
Daca tot cauti o cale, aceea e sa gandesti cu propria minte, sa filtreazi, sa fii pe cont propriu, nu inregimentat - descopera alte,, jucarii". Succes!
P.S. Fostii hippy: o treime morti la 30+, o treime epave jalnice si imbatranite. Ultima treime, cei care s-au lasat si manifesta mai mult sau mai putin discretie cu privire la aceasta parte a vietii lor.

| ElHombre2000 a răspuns:

Sti.faza nu daca se merita sau nu? daca tu crezi ca te reprezinta poti devenii, si mie imi place foarte mult aceasta cultura..si cand am aflat de woodstock am fost fascinat! Uite daca vrei sa afli mai multe de hippie ma poti contacta pe Id schiopu_r@yahoo.com

| Soporan_Raluca_1993 a răspuns (pentru ElHombre2000):

Buna. As vrea si eu sa stiu mai multe despre asta. Ma poti contacta pe gmail?

| BaDrihanna a răspuns:

Nu e neaparat sa coste atat de mult trebuie sa ai pantaloni largi si cu talia joasa cu o curea lata pot sa fie drepti aceea potii sa ii iei cu tenisi sandale bocanci etc.e super stilul hippie l-am adoptat de cativa anii si cand merg prin liceu toti se uita la mine nu-mi pasa oricum sun mai la moda ca ei ce am scris aici oricum nu contaeza nu fi impulsiv si nu actiona asa repede in primul rand trebuie sa ai incredere in tine si sa te doara in cot de vorbele "cainilor" te vorbesc pentru ca le este ciuda. Sper sa alegi cum vrei tu! FIGHT! happy