| alin322 a întrebat:

Vreau sa fac cadou un trandafir unei fete, dar nu stiu cum se da. Adica are o coada foarte lunga si multe frunze. Se mai taie din coada si se rupt frunzele? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Lasa-l asa cum este, in zona de mijloc rupe-i din tepi sa poata sa il apuce fara sa se intepe. daca ii tai coada/frunzele o sa arate patetic (daca tu ai primi un caine cadou fara picioare nu ti-ar placea, nu?)

4 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

La Magazinul de unde il ei o sa te intrebe cum vrei sa ti-l faca.O sa ti-l curete de tepi si o sa ti-l infasoare cu ceva la maner.Iti recomand sa il lasi mai mare pentru ca o sa il puna undeva in Apa si e Indicat sa aiba Tulpina mai mare. Iubita mea mi-a zis sa ii las asa ca daca ii dau mici nu mai au nici un farmec si nu poate nici sa ii puna undeva. Lasa-i asa.

| pietrean a răspuns:

Poate nu conteaza lungimea cozii si cate frunze are, cat are importanta cum dai trandafirul:cu floarea in sus!
Coada trandafirului sa fie de 30-40 cm, de unde tii cu mana, sa nu fie spini si frunze.

| Conficker a răspuns:

Doar mai rupe-i din tepi pentru a-l putea tine, in rest lasa-l asa, sigur are marimea ideala.

| rux2828 a răspuns:

Bagai-l cu tot cu coada pe gathee hee