Buna pai depinde care este varsta ta.Probabil ca el nu este pregatit pentru asa ceva.Trebuie sa il iei mai usor si sa vorbesti cu el si sa il rogi sa nu schimbe subiectul. Daca este timid ajuta-l si nu-l obliga sau stresa pe aceasta tema. Daca v-a dori sa o faceti atunci cand se v-a simti pregatit atunci va veni si iti v-a spune.Pana atunci intreaba-l ce a patit si de ce nu doreste si dupa aceea ii spuii ca ai rabdare. Daca il iubesti cu adevarat vei putea accepta asta. Sper ca te-am ajutat.
Ce mă bucur când citesc. Aşa poate vei vedea şi tu cum s-au simţit alţii când au vrut s-o facă cu iubitele lor şi alea schimbau subiectul.
O. o mai exista si asa ceva? am ramas o.O.ma uimeste chestia asta.in general totsi baietii din ziua de azi "hai, hai sa o facem cat mai repede". discuta cu el despre asta.intreaba. l de ce schimba subiectul si ce problema are cu asta. poate o fii complexat ca o are mica, cine stie?
Pai cum vine asta? stai ca nu inteleg. sunteti de 3 ani impreuna si nu ati facut sex deloc? e timid? nu cred, eu mai mult cred ca este GAY si e cu tine doar de a nu se da de gol, da'o in masa de treaba, ce tip care sa stea cu cineva de 3 ani de zile si sa nu faca inca sex ca e timid?, oricat de timid ar fi pana si ala s'ar fi lasat pe mana femeii
Nu cred ca e timid
1.prost
2.gay
si yoo sunt foarte timid
dar cand prietena mea imi face cu ochiul
sunt deja ready 100%
demolam casa
o facem ca dupa razboi.
stii u?
sex prin toate camerele disponibile
Frate da cum sa stai 3 ani langa femeie degeaba? sincer nu stiu ce cauti langa el pentru ca si sexu asta are un rol intr-o relatie deci la voi nu vad unde e acea chichitza care face rel mai frumoasa...aleza cautati un barbat da nu unu gay