Primul sarut?- am avut erectie
prima dragoste?- sex salbatic cu sange pe pat
primul french kiss- foarte ud si aproape am sufocat-o cu limba pe bunaciunea aia mi-am mi-am
imbatat din greseala? nu exista ceva nimeni nu se imbata din greseala si mai ales fara sa vrei, cum vine asa adica te-au fortat sa bei? nu ai vrut tu un pahar de alcoo? eeee te-am prins.
de ce spui ca te simti ca o curva ca ai lasat baietii sa te saurte cand te-ai imbatat? esti la varsta la care trebuie sa experimentezi sa te bucuri, a fost un moment in care v-ati simtit bine.
e nu mai bei pana la 17-18, bag mana in foc ca de rev o sa fi manga si vei dansa pe mese
Primul sarut a fost minunat langa o padure, parca acuma imi amintesc de primul sarut intr-o zi cu soare cand buzele mele au atins buzele acelei fete, din pacate s-a dus totul ca nu a mai vrut mai mult, prima dragoste n-am avut poate sex
Parcă e o exagerare, adică na "o zi cu soare când buzele mele au atins..."
No fundă!
Alte răspunsuri?
Păi am băut un păhărel, findcă erau prietenii mei, să nu mă fac de râs. Apoi am jucat un: ne legăm la ochi și ne dădeau alții (prietenii de acolo) să bem sau să mâncăm ceva fără să știm ce, și mi-ai spu să beau ce e în pahar. Era votka. De la un pahar și votka am amețit puțin, apoi mi-ai mai pus bre în suc. Apoi am devenit buimacă și am început să beau fără să știu
Am 16 ani, sunt fata
Primul meu sarut a fost cu putine luni inainte de a face 16. (tocmai acest sarut a fost si french kiss )
El m-a sarutat, eu nu am intreprins nimic, am stat cu buzele intr-un loc, deci nici nu le-am miscat
Si asa citeva zile la rind, pina m-am dezghetat
Mentionez ca el e primul meu iubit si suntem si acum impreuna
Dragoste sau (sex)nu am facut cu el si nici nu ma grabesc deloc e bine asa
anonim_4396 întreabă: