| Secretkkk a întrebat:

Vreau sa fac pe cineva gelos. Cine ma ajuta cu niste sfaturi?

21 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Da-te si tu la cineva de fata cu persoana...

| albastrel a răspuns:

Buna.

stai cu altul. daca tine la tine il rupe pe celalalt din bataie laughing

| snepy a răspuns:

Nu il face happy

| adeana a răspuns:

Iesi cu altu. Afiseaza-te cu alti tipi. Nu raspunzi la telefon. Lasi la indemana lui telefonul cu mesaje "compromitatoare" de la altii. happy
Dar sa ai grija pana unde te intinzi. ca e posibil sa renunte la tine, daca tot esti asa de "ocupata".

| byenkutzyk a răspuns:

In prezenta persoanei pe care vrei sa o faci geloasa... flirteaza cu altii...parerea mea daca tii la acel cineva iar acel cineva la tine, ar fi mai bine sa nu te saruti cu altul si fi foarte indiferenta...cand se uita la tine nu ii da atentie... fa-te ca plouatongue...Si mai ales daca acel cineva te iubeste cu siguranta o sa ii provoci foarte foarte foarte multi nervilaughing...smugsmug

| kayan a răspuns:

Fa sex cu vreo 5 baieti de fata cu fostul... daca te iubeste, se intoarce plangand la tinewinking

| kayan a răspuns:

@pisi: prietena mea are circumvolutiuni...

| alexdad16 a răspuns:

Kayan
se intoarce plangand, dar cine stie cu ce in mana laughing

| tremuriciiuliana a răspuns:

As dori sa te intreb de ce vrei sa faci geloasa pe respectiva persoana? daca e iubitul tau te-as sfatui sa nu incerci sa-l faci gelos ca ai mari sanse sa-l pierzi daca e un baiat care iti place si sti ca si el te place trateaza-l cu putina indiferenta si in preajma lui vorbeste de alti baieti, dar ai grija nu in exces ca poate se gandeste ca esti genu ala de fata care ii place mai multi baieti

| Secretkkk explică:

@kayan fii atent prietena ta sa nu-ti faca asa. Sau te-a facut-o deja? Hi hi hi

| GeO_2554 a răspuns:

Poi daca e indragostit de tine merge sa-l faci gelos
de ex: stai cu alt baiat si nu`i mai acorda atentia dinainte

| tania13 a răspuns:

Gaseste un alt baiat si cant vezi ca el ai pe aproape sarutal pe celalalt daca te iubeste o sa acorde atentie daca nu eu zic sa stai cu al2a(adica trebuie sa ati gasesti un baiat frumos ca sa ati placa putin de el)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sfatul meu este sa iti gasesti un baiat ok j sa umbli prin fata lui cu el sa va afisati sa va sarutati eu cred ca va functiona eu am facut la fel big grin
j a functionat 80% pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si fosta mea prietena a incercat sa ma faca gelos si sa sarutat cu unul de fata cu mine si am scuipat-o in fata si m-am combinat de ciuda cu o alta tipa P.S.si acum sunt cu ea si o iubesc la nebunie si asta inca isi linge ranile cand ma vede chiar daca a fost acum 6 luni chestia.deci vezi sa nu o patzesti si uh cu actualu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa nu faci asta sunt baieti care nu sar asa la bataie si considera ca aia a fost decizia ta si ca treaba lui e sa gaseasca una de treaba si ramai balta si cu noua "achizitie" dupa devi usor usor deviezi de la drum si pleci pe drumul pitziy ca tot felul de baieti sa impresionezi pe iubitul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te afisezi cu alti tipi dar nu exagera s-ar putea sa renunte la tine daca tot iti place de "altcineva"
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cnd e prin preajma sari in bratele altui baiat dar frumos si se va intoarce cu siguranta la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa te desparti de el spune-i veti cam purici si paduchi daca nu merge hmmm imposibil zai ca te-ai suparat pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampita saruta un alt baiat si gata il faci gelos pe celalalt.

| aniuta a răspuns:

Pai ca sa faci pe cineva gelos incerca ca sa atrgi mai mult atentie altor baieti sau daca doresti prietenului tau atunci....acordai mai mult atenti prietenul prietenulu tau si vei vedea cum va fuctiona...succes happy

| diana040897 a răspuns:

Vrei sa faci pe cineva gelos? Hmm...cred ca pe un baiat, nu? Atunci e foarte simplu! Evital si fa-ti rost de un partener nou.Stai cu noul tau prieten pe langa fostul.Laudal si spune-i cat de mult ti la el si invers. Daca va vrea sa se intoarca la tine se va intoarce mai repede decat te astepti! PS:Sa nu tii prea mult la noul tau prieten pentru ca dupa aceea s-ar putea sa plangi dupa el chiar cand o sa fii si cu celalalt baiat pe care vrei sa-l faci gelos. happy Succes!