| TheSpecialOne a întrebat:

Vreau sa fac sex cu o virgina, spuneti-mi metode de contraceptie, exceptand prezervativul.

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cea mai buna metoda de contraceptie existenta pe intreg globul e abstinentalaughing sterilizarea, anticonceptionalele si intr-un final prezervativul! acum, u te gandesti la copii, k nu vrei sarcina, da la boli nu te gandesti? degeaba fata baga anticonceptionale in ea cu galetile, si are sifilis, sau nu stiu, alta boala! unde nu-i cap..vai de. exact! vezi k stii?

| Azµre a răspuns:

-Prezervativ : 100 %
-Anticoncepționale : 99, 9 %
-Spermicide : 70-80 %, putând ajunge la 95%.
-Coitus interruptus : 15-30 % șanse de a rămâne însărcinată.

| DNSK a răspuns (pentru Azµre):

Si daca se rupe prezervativul? mai e 100%?

| Azµre a răspuns (pentru DNSK):

Atâta timp cât îl folosești cu cap împreună cu un lubrifiant pentru latex nu se va rupe așa ușor.

| DNSK a răspuns (pentru Azµre):

Prezervativul nu e 100% sigur. iar anticonceptionalele nu sunt 99, 9%. In cazul in care nu stiai, interactioneaza cu alimente care le scad puterea contraceptiva. Deci pot da gres. Iar prezervativul nu e atat de greu sa il rupi pe cat spui

| Azµre a răspuns (pentru DNSK):

Mă acu fiecare cu păsărelele lui. Eu i-am enumerat omului metode de contracepție. Acum fiecare cum își așterne așa doarme, vorba aia.

| TheSpecialOne explică (pentru DNSK):

Atunci, spune-ti-mi dvs. cum sa fac.

| DNSK a răspuns (pentru TheSpecialOne):

Cea mai buna metoda si intr-adevar, cea mai sigura dupa cum a zis si Azµre, e prezervativul. Eviti si infectia cu BTS-uri (boli cu transmitere sexuala) si o sarcina nedorita

| Oana92 a răspuns:

Cel mai sigur si mai comod e prezervativul.

| CannbalCorpse a răspuns:

Anticoncepționale
Prezervativ femeiesc!

Sper că te.am ajutat o seară bună.

| yanira4u a răspuns:

Mai rar care se informeaza. poate sa folosesca anticonceptionalele.sunt sigure mai ales daca le ia cu presciptie de la ginecolog, vor fi sanse mai mici de efecte averse.iar daca le ia cum trebuie sunt sanse foate mici pentru o sarcina.bine faci ca nu vrei sa mergeti la risc. orice se poate intampla asa ca mai bine previi decat tratezi.

| BezSensu a răspuns:

Buna,

Foliile spermicide, 2 folii in vaginul ei la fiecare ejaculare a ta.

Succes!

| ArmyY a răspuns:

Păi poţi să îi spui fetei sa ia anticoncepţionale dar este mai sigur cu prezervativul