Pe dracu. Cel putin eu prefer un poponet calumea decat balcoanele lui Pamela Anderson. Sa ne gandim la un hahaler ca Cristi. Ala ar iubi si o scandura ca Flori doar ca poarta tocuri. Fiecare cu ce ii place.
Eu unu as face sex si cu o gaura in perete daca as sti ca nu ma vede vecini
Si ii mai ziceai lui chiftea sa se maturizeze :/. Fa si tu ca la American pie, cumpara placinta si baga mare.
Am vazut filmul, placinta e scumpa, traiesc in Romania nu in usa
Baieti se gandesc ca trebuie sa ai penisul mare sa poti atinge punctul ''g'' deoarece nu poti fac patrunderi din cauza grasimi, sunt anumite pozitii care ti le recomand ca sa il faci praf sa il dai pe spate, el deasupra tu cracanata ar fi pozitia perfecta daca e mai putin dotat poti sa ii spun sa iti tina piciorul ca sa intre mai bine, si da ar putea sa faca multe chestii cu sanii tai pe care si pe tine sa te excite
E iubitul tau clar nu o sa-l deranjeze adica pana la urma tine la tine si te place asa cum esti mai grasuta si cu putina sunculita pana la urma daca nu te-ar placea nu ar mai fi cu tine iar pe multi baietii nu ii intereseaza ca iubita lor e putin mai grasuta mai ales ca unii au fantezii cu fete mai grasute
Wowowo stai un pic ca nu imi pasa ca esti putin grasuta mai convins de la "sanii mari"