Pai e clar ca ar fi nasol in camin, mai intra si naiba cine stie cum cineva peste voi. O camera de hotel da... dar daca nici unul n-are 18ani?
Eu cred ca e bine sa astepti momentul si locul potrivit, mai ales momentul, stiu ca e obositor sa-ti tot repete unii ca ai fi prea mica, dar daca ai mai putin de 16 ani eu as zice sa mai astepti.
Eu am impresia ca el nu e chiar asa de afectat de aceste lucruri pe care le spui tu.E oki sa fi atenta dar nu cred ca acum e cazu.Fa-l pe baiat fericit si daca vrei totusi ceva mai retras rezerva o noapte (el sa o faca deh )la un Hotel si o sa aveti tot ce vreti, se adauga si o sticla de Sampanie si multa intimitate.
Eu cred ca ar mai trebui sa te gandesti la asta. Daca vrei sau nu sa faci sex.
Te-ai gandit la posibilitatea de a petrece un weekend impreuna undeva la munte? sau alegeti voi o locatie frumoasa...
Cred ca ar fi mediul ideal pentru a te distinde. Daca spui ca e prima oara pentru tine, crede-ma ca depinde foarte mult mediul si atmosfera. Sa nu fii stresata de nimic, sa ai parte de o seara romantica si timpul necesar pentru a te simti pregatita.
Luati o camera pe citeva ore si puteti face acolo...du-te prima pregateste ceva romantic acolo si bingo e al tau ....si cearsafurile cred ca va descurcati cu asta dupa nu?
In baie nu e bine, mai ales in timpului dusului! Poate si el sa faca niste economii si sa va duceti la hotel!
tu vrei ca prima data cand o faci sa nu fie ceva mai special? Pai in locul tau as avea ceva pretentii. Cel putin prima data sa fie undeva mai frumos, apoi va descurcati!