Simplu: "Bai cotet, auzi? Hai sa facem sex!" Daca iti e frica de faptul ca nu te-ai putea descurca, iti dau eu meditatii.
Nu imi e frica ca nu m-as descurca doar ca tipul e dificil si deprimat si nu a mai facut sex de multa vreme si e frustrat din cauza asta.Nu e vorba numai ca vreau sa il ajut sa treaca peste aceasta pasa proasta, dar mie se pare foarte HOt si mereu ma gandesc la chestia asta cand sunt in preajma lui! Astept sa treaca revelionul...
Daca nu e gay, stai linistita ca nu te va refuza
Nu poti sa faci cu cineva sex fara sa il placi, trebuie sa ai macar o atractie trupeasca fata de el, ca daca nu, nu ti-ai dori sa faci sex cu el, ma rog, fa cum crezi, nu stiu daca o sa accepte, sau poate ca da, la cum sunt baieti din ziua se azi, numai la sex se gandesc!
Am o atractie trupeasca fata de el, ma simt atrasa de el logic, dar nu imi place de el ca un iubit!
Nu poti sa nu il placi, sau macar sa ai o atractie trupeasca fata de el, daca nu, nu ai sa facu sex cu el, sau ma rog, duci lipsa si ai face cu oricine iti iese in cale? oricum la cum sunt baieti din ziua de azi, o sa accepte
Aoleo ce experienta vasta ai tu despre baieti la 11 ani ai tai...mai bine iti vezi de scoala acum si iti faci probleme de sex mai peste 5 6 ani. ok copilu?
A probleme atunci...Esti cumva prostituata?! Cum poti sa faci dragoste cu unu fara macar sa-l placi? LL
O prostituata face sex pe bani, eu vreau sa fac sex din placere
Nu mi se pare ciudata!
Sexul e una, dragostea e alta...
Moama cat de ipocriti...alexandra zi direct ca vrei sa faci sex cu el da fi sigura ca ii spui ca e doar sex si nimic altceva nu vrem totusi sa-l ranim pe baiat... distractie placuta
Cat de ipocriti...alexandra zi direct ca vrei sa faci sex cu el da asigura-te ca ii spui ca e doar sex si atat ca nu vrem totusi sa-l ranim pe baiat nu?
RRSecularHumanist întreabă: