| alalexandra a întrebat:

Vreau sa fac sex cu un amic, cum sa ii spun ca vreau doar sa fac sex cu el nimic mai mult? Nu vreau sa interpreteze sa imi place de el sau cine stie ce idiotenie?

Răspuns Câştigător
| BGI a răspuns:

Simplu: "Bai cotet, auzi? Hai sa facem sex!" Daca iti e frica de faptul ca nu te-ai putea descurca, iti dau eu meditatii.

| alalexandra explică (pentru BGI):

Nu imi e frica ca nu m-as descurca laughing doar ca tipul e dificil si deprimat si nu a mai facut sex de multa vreme si e frustrat din cauza asta.Nu e vorba numai ca vreau sa il ajut sa treaca peste aceasta pasa proasta, dar mie se pare foarte HOt si mereu ma gandesc la chestia asta cand sunt in preajma lui! Astept sa treaca revelionul...

| BGI a răspuns (pentru alalexandra):

Daca nu e gay, stai linistita ca nu te va refuza laughing

15 răspunsuri:
| jasmine11 a răspuns:

Nu poti sa faci cu cineva sex fara sa il placi, trebuie sa ai macar o atractie trupeasca fata de el, ca daca nu, nu ti-ai dori sa faci sex cu el, ma rog, fa cum crezi, nu stiu daca o sa accepte, sau poate ca da, la cum sunt baieti din ziua se azi, numai la sex se gandesc!

| alalexandra explică (pentru jasmine11):

Am o atractie trupeasca fata de el, ma simt atrasa de el logic, dar nu imi place de el ca un iubit!

| jasmine11 a răspuns:

Nu poti sa nu il placi, sau macar sa ai o atractie trupeasca fata de el, daca nu, nu ai sa facu sex cu el, sau ma rog, duci lipsa si ai face cu oricine iti iese in cale? oricum la cum sunt baieti din ziua de azi, o sa accepte

| cristian0000 a răspuns (pentru jasmine11):

Aoleo ce experienta vasta ai tu despre baieti la 11 ani ai tai...mai bine iti vezi de scoala acum si iti faci probleme de sex mai peste 5 6 ani. ok copilu?

| Vrajitor a răspuns:

Simplu, ii spui ca vrei sa faci sex cu el dar atat

| Jigsaw a răspuns:

Aproape ca mi-e sila de tine.

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

A probleme atunci...Esti cumva prostituata?! Cum poti sa faci dragoste cu unu fara macar sa-l placi? Lbig grinL

| alalexandra explică (pentru GagicaCuPrajiturele):

O prostituata face sex pe bani, eu vreau sa fac sex din placere big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa il iei tare de la inceput, el fiind deprimat daca te dai prea mult la el o sa se indragosteasca de tine. Trebuie sa te porti cu el astfel incat sa-si dea seama si sa creada ca tu ii faci lui o favoare si nimic mai mult.

| SzxD a răspuns:

Nu ti se pare cam ciudata int ta?

| alalexandra explică (pentru SzxD):

Nu mi se pare ciudata!
Sexul e una, dragostea e alta...

| cristian0000 a răspuns (pentru alalexandra):

Moama cat de ipocriti...alexandra zi direct ca vrei sa faci sex cu el da fi sigura ca ii spui ca e doar sex si nimic altceva nu vrem totusi sa-l ranim pe baiat... distractie placutawinking

| cristian0000 a răspuns (pentru alalexandra):

Cat de ipocriti...alexandra zi direct ca vrei sa faci sex cu el da asigura-te ca ii spui ca e doar sex si atat ca nu vrem totusi sa-l ranim pe baiat nu?