Eu zic sa mai astepti. Esti inca prea mica. Daca ai un prieten intelegator te va astepta.( macar 1 an)
Varsta minima din punct de vedere medical este 17 ani jumate.
Daca o faci mai devreme esti predispusa la cancer de col uterin de 10x mai mult fata de celelalte fete!
Succes!
Pai nu o fa atunci! Este foarte usor sa te dezvirginezi, dar dupa ce o s-o faci, o sa ai regrete si nu o sa mai poti da timpul inapoi.Nu te grabi cu sexul, ca ai timp tot restul vietii tale!:*
Te-ai intrebat daca esti pregatita psihic si fizic pentru acest pas, te-ai intrebat daca preietenul tau este baiatul cu care trebuie sa faci asta si daca merita acest lucru? Daca ai 16 ani nu cred ca aveti o relatie de mult timp, concetreaza-te si stai de vb cu tine, pune-ti multe intrebari si cauta raspunsul lor inainte de a face pasul respectiv, eu vad ca tu vrei sa faci sex nicidecum dragoste, aici vine iar un semn al intrebarii, crezi ca e la moda in a face sex asa devreme? sa nu te superi pe mine dar unele fete se schimba dupa primul contact sexual, atat psihic cat si fizic
Sora mea are 16 ani si a facut sex parintii mei nu au aflat decat atunci cand au aflat ca e insarcinata deci daca nu ramai insarcinata nu au cum sa afle.
Fa ce vrei tu in primul rand conteaza mai mult parerea ta
vreau sa zic ca daca chiar simti nevoia fa'o pur si simplu dar cum zice si MatzzaaaEteeNaa666 nu te grabii ca nu ai dc
smile20000 întreabă: