| vssmm a întrebat:

Vreau sa fac sex neprotejat, dar ca ea sa nu ramie insarcinata, ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Te cred si eu ca vrei! Toti barbatii vor sex fara prezervativ si doar femeia sa se pazeasca! Numai ca sarcina este doar una din probleme! Bolile se transmit la ambele parti atunci cand se folosesc anticonceptionalele sau diafragma! Si de la ea la tine si de la tine la ea! Sexul fara prezervativ se face in cuplurile stabile si care nu mai au si alti parteneri sexuali, dupa ce se fac analize preliminare!

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Convinge-o să ia anticoncepţionale!

Abh
| Abh a răspuns:

Sa mergeti la un cabinet de planing familial si sa discutati cu un ginecolog ce metoda de contraceptie vi s-ar potrivi.

| Floreenofficial a răspuns:

Poti aplica metoda coitului intrerup coitus interruptus adica atunci cand simti ca iti vine sa ejaculezi sa te retragi... dar apoi nu mai continuati ca ai sperma pe...
sau o faceti normal si ea ia pastile imediat dupa sau face spalaturi vaginale.

| vasiledumitru a răspuns:

Stai linistit ca poate ramane insarcinata cu toate metodele de contraceptie, am vazut recent un caz la tv.

| Opt1k a răspuns:

Sa ejaculezi afara! dar trebuie sa fi rapid sa ai grija sa nu ajunga vreun spermatozoid in vagin!

| camelya_1945 a răspuns:

Pai sunt mai multe metode de protectie in afara prezervativului: ovule vaginale Contracept-m, Pharmex (se introduc in vagin inaintea actului sexual cu cateva minute ), creme si spray-uri spermicide etc sau anticonceptionale ...La farmacie la gasesti pe toate happy

| ADIvreaFUNDITA a răspuns:

Deci o poti feri daca ea are menstruatie dupa ce ai facut sex neprotejat asta inseamna ca ovulul nu a fecundat deci este ok atunci

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Sa nu iti dai drumul in ea ci pe eabig grin, sau sa ia anticonceptionale