| Anonim_4933 a întrebat:

Vreau sa fumez dar daca miros in casa ce le spun?:d funda:X

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Du-te afara undeva unde nu te vede nimeni cunoscut si fumeaza.

| Crisu a răspuns:

Nu te apuca de fumat sau daca te-ai apucat incearca sa te lasi. Nu e bine sa fumezi. Oricum trebuie neaparat sa fumezi in casa? Du-te afara si ia-ti guma si servetele umede. happy

| Derye a răspuns:

Well daca ai ambii parinti fumatori, nu te vor simti, decat in timp ce fumezi, si 5-10 minute dupa.
Deschizi un geam, si 5 minute esti vulnerabil, apoi n'ai stres. Daca abia au fumat si ei, nici alea 5 minute nu mai sunt cu stres.
Fumeaza afara, daca fumezi in casa prea mult, se va simti taria de la tigare, si nu iti va placea nici tie atmosfera.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Ca unii dintre prietenii tai fumeaza si ai stat langa ei...si este normal sa mirosi. Sau ca ai fost intr-un loc unde se fuma sau ca ai trecut pe langa cineva care fuma etc.

| User a răspuns:

Dar cine-a zis ca daca mirosi a fum de tigara, fumezi? Eu, de exemplu, n-am bagat tigara-n gura-n viata mea, bine, cu exceptia a. catorva ori, dar tot mi se mai intampla sa mai miros a fum de tigara. Si asa pateste oricine, ca doar nu te poti inchide intr-un glob de sticla cand esti in preajma unor fumatori.
Oricum, cel mai bine ar fi sa renunti. Nu aduce nimic bun.

| NoChanceForUs a răspuns:

Le spui că îți arde „iarba" pe balcon...

| Any a răspuns:

Ca ai iesit la un club cu prietenele/prietenii tai sau ca ai fost la un local unde se fumeaza. funditaaa!

| krystal02 a răspuns:

Ca prietenii din gasca ta fumeaza, si de aceea iti miros hainele.

| Dakota a răspuns:

Nu este bine sa fumezi happy dar iti dau un mic sfat daca. chiar vrei sa fcai asta. NU este bine sa folosesti servetele umede inrautatesti situatia. POti sa iei doua bete. si sa pup tigarea in acele bete. si asa nici mainile nu.ti miros. si de raspiratie. vorbeste mult sau respira. si de haine. incearca sa mergi in timp ce faci asta happy
Sper ca te.am ajutat

| uranus1995bz a răspuns:

Anonim parerea mea este ca poti fuma dar am niste scuze big grin cum ar fi: ma duc la toaleta,ma duc sa verific ceva, etc etc, tu te duci fumezi 1 2 si mananci un mar ceva portocala sa se duca mirosul crede-ma am incercat si merge de minune ai increderewinking

| uranus1995bz a răspuns:

Ho Ho oameni buni eu am fost primul

| Liviu a răspuns:

Copii nu calcati iarbasad
Fumati-o :X
Orcum stai in banca ta
Mai bine iti iei si bei de 100 de mii decat sa fumeziwinking
happy

| pinkangel_4370 a răspuns:

Pai.daca vrei sa fumezi. dupa fiecare tigara poti sa mesteci guma.dar nu din aia de copii.pentru ca nu tine mirosul.si daca se simte l`e spui parintilor ca un prieten de al tau fumeaza si ai stat langa el.merge mereubig grin

| Bibb1 a răspuns:

Le spui ca ai stat langa un fumator sau langa mai multi fumatorithinking dar mai bine nu te apuci de fumatwinking

| eddward7 a răspuns:

Le spui ca ti sa incins creierul laughing

| MsButter a răspuns:

Ca ai iesit intr-o cafenea sau un pub, dar nu poti spune minciuna asta la nesfarsit.la un moment dat isi vor da seama de adevaratul motiv happy

| Discus a răspuns:

Ca sa nu te prinda ca fumezi iti iei parfum si guma winterfresh la tine dupa ce fumezi bagi 3 gume si te dai cu parfum in par pe maini si pe burta si taca te miroase zici ca ai stat langa cineva care fumeaza.Nu te apuca de fumat ca iti distrugi plamani si daca te apuci apucate dupa 18 ani

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Le spui ca nu vine de la tine laughing

| Podolski19 a răspuns:

Le spui ca a stat unu langa tine care fuma

| SweetPanda a răspuns:

De ce ai vrea sa fumezi? Vrei sa mori mai repede? Vrei sa respiri ca dracu? Vrei sa-ti distrugi plamanii si sanatatea? Tigarile contin nicotina, si odata ce te obisnuiesti sa fumezi nu prea te mai poti lasa. Tigarile sunt droguri legale, dau dependenta si dupa o perioada de fumat o sa simti ca daca nu fumezi nu o sa fii in stare de nimic. Dependenta duce la probleme seriose ale cailor respiratorii si a plamanilor (poti face cancer), probleme ale memoriei si ale concentrarii si alte probleme serioase de sanatate. Daca faci asta doar pentru a te da mare in fata prietenilor sau mai stiu eu ce e o mare tampenie, nu's motive sa-ti distrugi intreaga viata.