Hey!
Nu trebuie sa-i arati doar o singura data ce simti pentru ea ca sa te creada. Prin mici gesturi ea isi poate da seama de iubirea ta. De exemplu:
-cand va intalniti, urmareste-o fara sa te vada si ia-o in brate prin surprindere si sarut-o spunandu-i "Te iubesc!"
-intr-o zi da-i mesaj si spune-i ca esti prin apropiere cu niste treburi si sa iasa pana la magazinul de langa ea sau orice altceva e mai apropiat de locuinta ei si surprinde-o cu un trandafir, fara sa uiti cele 2cuvinte "Te iubesc!"
-daca nu ti se pare penibil.cand prindeti un moment mai romantic spus, priveste-o in ochi, pupa-i mana de exemplu sau pup-o pe frunte si adaugi iar cele 2cuvinte.
-sau faza cea mai cea sa spun asa...sun-o si spune-i ca esti la usa ei, ca vrei s-o vezi 2min si sa iasa putin. Ii pui un trandafir cu un bilet langa el in care sa contina textul "Te iubesc!" pe presh . Tu pandeste de undeva si vezi daca il observa, daca nu il observa, da-i mesaj "nu cred ca ai observat, dar ai scapat ceva pe jos cand ai inchis usa, verifica si tu" iar ea automat il vede.
Sunt intamplari care le-am mai auzit de la niste prietene si am zis ca ti-ar fi folositoare avand in vedere ca prietenele mele erau bucuroase de acele clipe, sa numai spun, uimite.
Numai am alte exemple sper sa-ti fie folositoare.
Bafta!