| 777adrewww a întrebat:

Vreau sa-i propun iubitei mele sa mergem la masaj erotic impreuna de Valentine's day. Credeti ca ar deranja-o propunerea mea? cum ar trebui sa pun problema? suntem impreuna de 5 ani si am incercat cam tot mai putin "alte prezente" in patul nostru. Am cateva variante de saloane de masaj, dar as alege Confidential. stie cineva ce fel de fete "presteaza" acolo? este curat? (prietena mea e obsedata de curatenie)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi cu alta daca ea nu vrea happy

| 777adrewww explică (pentru anonim_4396):

Am mers cu vecina sa testez terenul :). prietena mea nu vrea oricum. La ce fete am vazut acolo, cred ca voi fi in curand "available". http://www.confidential.ro/fetele.html - check it out! (asta pentru. barbati, nu pentru pusti care cer instructiuni pentru masturbare)

5 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Cred ca iubitei tale i-ar placea ceva mai diversa. Nu ar deranja pe nimeni daca va duceti la salon de masaj erotic, dar nu ar fi o idee mai buna sa va faceti masaj unu altuia? Va luati uleiuri special pentru masaj si va faceti masaj erotic ca la carte, va uitati pe niste clipuri sa vedeti cum se face.
Dar daca preferi sa va duceti totusi la un salon de masaj erotic, atuncea iti recomand sa te duci la un umai cunoscut, in nici un caz Confidential, ca s-ar putea sa fie un pic dezorganizat. Mult succes, va urez distractie placuta de Saint Valentine.

| Kazimir a răspuns:

Mâna stângă sau dreaptă? Poți să-ți faci singur masaj cu o subscripție pe brazzers.

Răspuns utilizator avertizat
| badgirl22 a răspuns:

Raspunsul la intrebarea ta e cam asa: tie ti-ar conveni sa vina un tip sa-ti faca masaj? cred ca nici ei nu prea i-ar conveni sa vina o gagica sa o maseze si sa te mai vada si pe tine masat de una. mie una nu mi-ar placea si ti-as oferi si niste papuci.asa.cadou de valentine`s