| loridane a întrebat:

Vreau sa-i scriu iubitului meu un sms frumos si simplu, care sa-l surprinda placut. ma ajutati, va rog? Funda pentru cel mai frumos sms :X

6 răspunsuri:
| husieaihsnaodiahwdna a răspuns:

Iubitu mi-e tare dor de tine, as vrea sa fii langa mine acum sa te sarut si sa te strang in brate, te iubesc

| mihaela90 a răspuns:

ma simt foarte norocoasa ca destinul si valul vietii mi-a adus in dar ce imi doream mai mult:pe Tine.tu ma faci sa ma simt iubita si implinita, esti cel care imi dai sens vietii mele. apreciez orice faci pentru mine si ma bucur mult ca exista acel barbat caruia ii pot darui iubirea mea. iubirea care era ascunsa acolo undeva si astepta sa iasa din intuneric la lumina pentru tine... mult asteptatul meu.nu vreau sa te pierd, orice s-ar intampla impotriva vointei noastre nu as fi dorit sa cedez si sa renunt la tine pana in ultima clipa.te iubesc e prea simplu spus, pentru ca ceea ce simt in adancul sufletului meu esti capabil sa intelegi doar Tu!

| anamaria06 a răspuns:

Te iubesc foarte mult, iti multumesc ca ma accepti asa cum sunt si ca imi faci zilele mai fericite.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu spun sa ii trimiti un sms din inima pentru ca daca vei da copy paste de pe net nu o sa il surprinda placut.mai placut este atunci cand cineva iti spune un simplu te iubesc din inima decat atunci cand iti spune o fraza de te ia capul, copiata de pe net...acum faci cum vrei...e doar un sfathappy succes

| IMHERETOHELP a răspuns:

Spune-i ce simti cu adevarat, ce iti trece prin cap atunci cand te gandesti la el.Cuvinte din inima.