| maximiliannnn a întrebat:

Vreau sa ies cu o fata la un suc si nu stiu ce as putea sa vorbesc cu ea o cunosc foarte bine, stiu aproape tot despre ia si as avea nevoie de o lista cu inrebari care i-as putea spune sau un subiect despre care sa vorbim.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu ai nevoie de nici o lista pentru ca nu esti la scoala si fata o sa creada ca esti vreun tocilar care isi invata intrebarile de acasa, stai linistit ca ideile o sa ti vina pe moment

| CynicalCunt a răspuns:

Ea*
bou' dracului.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU-ţi trebuie "listă" sau un subiect "anume" - subiectele de discuţie o să apară pe moment, în funcţie şi de ce spune tipa!

| neutrino a răspuns:

Intereseaza-te despre tehnologia de fabricatie a sucului, apoi il expui la prima intalnire.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Poti vorbi cu ea despre hobbyurile ei, despre ce muzica asculta, ce filme ii plac, ce acrti a citit si i-au placut, in ce locuri din ora si place sa mearga in timpul liber, sa-i spui si tu aceleasi lucruri despre tine. Dac atai vorbit deja despre astea, intreab-o cum a petrecut ziua respectiva, povestetste-i si tu ce ai facut, nu uita sa-i faci cate un compliment, gen: "Imi plac ochii tai/imi place zambetul tau!", "esti asa de draguta azi, imi placi mult!", "iti sta bine cu rochia asta/bluza asta!", "Imi place cum mirosi, ai un parfum minunat! si sa o faci sa rada, sa spui glume si sa povestesti intamplaricomice, care sa o binedispuna. Putetsi vorbi despre scoala, despr ec eplanuri de viitor are, la ce facultate/liceu(in functie de3 etapa de viata) vrea sa se inscrie, ii viorbesti sit u despre planurile tale de viitor si stai linistit, conversatia se leaga de la sine, cu siguranta si ea va deschide subiecte si av initia anumite discutii, iti va pune intrebari, va continua o tema deschisa de tine, va povesti anumite intamplari etc. daca vrei sa-i faci impresie buna, poti sa-i oferi o floare, spre exemplu, un trandafir rosu sau care este floarea ei preferata, daca stii. Bafta!