Sincer, daca as fi acel iubit si as afla ca e de la tine, te-as bate daca te-as intalni. Nu cred ca ai vrea complicatii... Serios, nu e bine sa te bagi in relatia lor. Ia-ti un husky pentru tine, poate asa o cuceresti indirect, fara complicatii. Dar ai grija, ca un caine nu e ca si cum ti-ai lua un PC nou. Ai nevoie de bani si sa fii responsabil.
Nu ii lua un animal. Animalele NU sunt cadouri. Ia-i altceva, dar nu animale. Sa zicem ca nu o sa il primeasca, ce ai face cu el? Sau sa zicem ca il primeste si dupa va fi cu tine doar pe interes, ti-ar placea? Cumpara-i ciocolata, flori, bijuterii, orice, numai nu ceva viu. Iar despre prietenul ei, nu prea ar fi frumos sa te bagi in realtia lor. Gandeste-te ca tu ai fi intr-o relatie cu o fata pe care o iubesti mult si vine unul sa se bage intre voi, nimanui nu i-ar placea. Cauta alta fata. Sunt multe care inca nu au pe nimeni.
Da cumpara și flori, nu am văzut nici o fata sa rada că primește flori, chiar apreciază gestul cu florile.
Animalele NU sunt cadouri. Mai bine ia-i o bijuterie daca tot vrei asa tare sa te umilesti in fata ei, dar nu chinui un animal. Poate ea nu-l va vrea si il va abandona.
Pai eu ii iau pentru ca isi doreste mult
Banuiesc ca sunteti copii. Te-ai gandit ca parintii ei poate nu o vor lasa sa-l tina?