| crissdeea94 a întrebat:

Vreau sa ii fac o supriza iubitului, ceva gen cu biletele. adica sa ii las asa in fiecare camera cate unn biletel pana ajunge la mine... dati-mi si mie idei ce sa scriu in ele. ma puteti ajuta cu un link/idee ceva? FUNDITAAAAAAAA

Răspuns Câştigător
| Anca16188 a răspuns:

Pai pe fiecare biletel scrii ce am scris eu mai sus, si cand aproape ajunge la tine pune-i multe biletele cu "te iubesc" si pe urma mergi in spatele lui ia-l in brate..si restul vine de la sine :* Pacalestel un pic, spune-i ca esti undeva. dupa aia altundeva, dar nu prea mult ca se enerveaza big grin

3 răspunsuri:
| Anca16188 a răspuns:

Pai poti scrie pe fiecare "te astept" "sunt aici, vino mai ai putin, te iubesc atat de mult, inca putin" chestii din astea :* e foarte dragut ce vrei sa sa faci

| crissdeea94 explică (pentru Anca16188):

Asa ideea o am si eu, da zi-mi mai concrect...

| Anca16188 a răspuns (pentru crissdeea94):

Pai pe fiecare biletel scrii ce am scris eu mai sus, si cand aproape ajunge la tine pune-i multe biletele cu "te iubesc" si pe urma mergi in spatele lui ia-l in brate..si restul vine de la sine :* Pacalestel un pic, spune-i ca esti undeva. dupa aia altundeva, dar nu prea mult ca se enerveaza big grin

| Damain_Damian_1998 a răspuns:

Anca ce imaginatie arelaughing)))) cur stânga buca la dreapta si 2pasi in fazta oral apleacate 2etaje vino pe normal si asta e începe Dezmatullaughing)