| andreeeeeeeea a întrebat:

Vreau sa ii fac o surpriza, simpla dar din dragoste prietenului meu.am tot cautat pe net dar nu am gasit decat cine romantice, bai romantice, dar noi nu locuim impreuna decat vara cand e singur el. ce as putea sa fac? dati-mi idei. Funda!happy

Răspuns Câştigător
| adinakaty a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, eventual spune-le parintilor tai ca pleci cu prietenii intr-un whikend la munte si rezerva o camera la un hotel pentru doua zile unde puteti fi doar voi doi sa va rasfatati si sa va bucurati unul de celalalt fara sa fiti deranjati

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteti merge la un masaj erotic pentru cupluri. va fi un cadou intr-adevar special, o sa va apropie mai mult, si te vei simti si tu bine, nu doar el;). Eu i-am facut aceasta surpriza iubitului meu anul trecut de Sf Valentin, si cand am plecat de acolo m-a cerut in casatorie. Eu am intrat pe http://www.masaj-erotic.net, si am ales de pe site fetele dinainte. E ceva "picant", cadourile de genul "cina romantica" sunt old-fashion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadourile de genul "cina romantica" sunt old-fashion. Iti recomand sa va duceti la un masaj eroticpentru cupluri. Va va apropia mai mult, si te vei simti bine si tu, nu doar el;). Anul trecut de sf Valentin i-am facut acest cadou iubitului meu, am intrat pe www.masaj-erotic.net, am ales fetele de acolo, si a fost foarte incantat (si eu, avand in vedere ca imdesiat dupa m-a cerut in casatorie). este o experienta picanta, care-l va innebuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti trimite un tort acasa. pe www.edulce.ro platesti cu cardul tortul si se face livrarea la orice adresa din Bucuresti. este o supriza dulce si placuta :) ii poti trimite atasat si o felicitare