Fără să o mai lungeşti atât,,, Bună. Am ceva important să îţi spun. De când te-am văzut, mi-ai plăcut. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Ţie îţi place de mine? Sper să fie un răspuns sincer. Cu drag, Radu''.
Măi dragilor voi nu a ti inteles ce vrea băiatul? El nu va intrebat ce să îi scrie, ci cu ce să îi scrie, păi măi dragă scrie i cu pixul roșu, cu creionul cu stiloul, nu e important cu ce îi scrii, ci ce îi scrii, cuvintele să fie bine alese, să nu rănesti, si să nu o faci să sufere.
vroiam sa zic ce sa scriu! gramatica asta
Scrie i salutări.
Poti sai scrii uite draga X te plac de mult timp si altfel decit sati las acest bilet nu am gasit cum sa ti-o spun!
Bafta!:* si Fii mai curajos
Mi se (mai) spune si Bacovia2 . Pustiule, daca vrei o poezie, ti-as putea-o ''elabora'' pe privat, aici nu pot ca n-am surse de inspiratie foarte bune .
Nu ii scrie! daca stai si ceri sfaturi aici ce sa ii scrii mai bine asteapta sa mai cresti.
Te plac pentru ca esti sexyyyyy, si as vrea sa te intrab daca ham putea lega ceva? uite si cu forma de adresare daca vrea sa fie cu tine ( bunica julieta si 'ham un baietel' m-au inspirat) pupi :*
"Te plac, tu ma placi?
Cu drag Radu".
Si am incheiat balciu.
-Numai bine.
RASPUNDE
Jυsтℓσяγ asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 19:58
RaduSk8 explică (pentru Jυsтℓσяγ):
RASPUNDE
RaduSk8 asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 20:08
Drogh a răspuns:
Fără să o mai lungeşti atât,,, Bună. Am ceva important să îţi spun. De când te-am văzut, mi-ai plăcut. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Ţie îţi place de mine? Sper să fie un răspuns sincer. Cu drag, Radu''.
RASPUNDE
Drogh asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
Ia o mica pauza cu stirile rtv
Motive stupide pentru care bărbaţii preferă brunetele
Bărbaţii mint: Nu le plac femeile naturale. Ce tipuri de machiaj preferă
HOROSCOP: Semne că te înşală şi te minte, în funcţie de zodie
29 Martie 2013 20:09
Bubulin4ik a răspuns:
Poti sai scrii uite draga X te plac de mult timp si altfel decit sati las acest bilet nu am gasit cum sa ti-o spun!
Bafta!:* si Fii mai curajos
RASPUNDE
Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 20:10
cristidinbucuresti a răspuns:
Măi dragilor voi nu a ti inteles ce vrea băiatul? El nu va intrebat ce să îi scrie, ci cu ce să îi scrie, păi măi dragă scrie i cu pixul roșu, cu creionul cu stiloul, nu e important cu ce îi scrii, ci ce îi scrii, cuvintele să fie bine alese, să nu rănesti, si să nu o faci să sufere.
RASPUNDE
Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 20:52
neutrino a răspuns:
Cu carbune.
RASPUNDE
Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:17
Azµre a răspuns:
Spune-i în față, faptele sunt fapte!
RASPUNDE
Azµre asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:17
IISIXNIKA a răspuns:
Cu ce sa scrii? Cu pixul, sau stiloul dupa preferinte.
RASPUNDE
IISIXNIKA asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:21
McNigel a răspuns:
Cu carioci să scrii.
RASPUNDE
McNigel asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:49
neutronS a răspuns:
Mi se (mai) spune si Bacovia2. Pustiule, daca vrei o poezie, ti-as putea-o ''elabora'' pe privat, aici nu pot ca n-am surse de inspiratie foarte bune.
RASPUNDE
neutronS asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:54
mona a răspuns:
Mai bine spune-i in fata ca o placi, nu pe ocolite
RASPUNDE
mona asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:57
RaduSk8 explică:
Scuze nu cu ce sa scriu ce sa scriu?
RASPUNDE
RaduSk8 asculta >>> Evalueaza / Raporteaza
29 Martie 2013 21:58
RaduSk8 explică (pentru cristidinbucuresti):
vroiam sa zic ce sa scriu! gramatica asta
RASPUNDE
RaduSk8
Daca o placi cu adevarat cuvintele ar veni de la sine... da infine eu ti-as recomanda sa-i spui ce trebuie sa-i spui direct, eu sincer as avea mai mult curaj sa-i spun in fata decat sa-i scriu un biletel
intra pe http://dindragoste.unica.ro/declaratii-de-dragoste.php
daca tot vrei sa afli ceva idei