Cum pooti sa fi cu un individ care are apucaturi grosolane si mai mult decit atit chiar deviante in fine este alegerea ta.(
Sincer mai bine te uiti dupa alt baiat. Daca se uita dupa tine mai mult lung asta nu inseamna ca te place, mai ales ca ti a ridicat si fusta. Gandeste a rece situatia si o sa vezi ca e doar nesimtit.
Urata faza cu ridicatul fustei ! Pai nu o lua direct... problema ta este ca iti bati capul spunandu-i ca-l placi dar mai bine te-ai gandi cum ai putea face sa te apropi de el. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa iesit la un suc, la o plimbare si incerci sa te apropi de el, sa-l atingi pe mana, lucruri din astea. Mult noroc!
Păii. cred că întâi ar trebui să vorbești cu el, să mai vorbiți. și apoi la un moment dat, să-l întrebi dacă vrea să iasa cu tine la un suc, deși el ar trebui să facă asta...Șii vorbiți... și la un moment dat să-l întrebi cum te consideră iar apoi să-l întrebi dacă are prietenă, iar dacă nu are, întreabă.l dacă vrea să fie cu tine. Nu prea am fost folositoare, dar decât am încercat. Bye